تأسيس: 14 مرداد 1392 ـ در نخستين کنگرهء سکولار های ايران -همزمان با 107 مين سالگرد مشروطه |
خانه | آرشيو کلی مقالات | فهرست نويسندگان | آرشيو روزانهء صفحهء اول سايت | جستجو | گنجينهء سکولاريسم نو |
|
نتیجه گیری از سمینار سوم ژوئن (لس آنجلس / آمریکا)
سازمان های جبهه ملی ایران در خارج از کشور
در اين سمینار بر این امر اتفاق نظر وجود داشت که تمامی سیاست های حاکمیت جمهوری اسلامی در 38 سال گذشته ضد ملی، بنیادگرایانه و بدور از عقل و خرد بوده است. مضحک اینجاست که بخشی از حکومت مردم را به اعتدال و کوشش برای رفع تنش ها دعوت می کند ولی چاره ای جز تمکین و سکوت در مقابل شعارهای تند و تیز راس نظام و دنباله روی از هسته اصلی قدرت نمی بیند.
بکرات ثابت شده است که روحانیون حاکم برای منافع ملی ایران و بهبود زندگی مردم پشیزی ارزش قائل نیستند و برای جمهوری اسلامی الویت های دیگری را تعیین نموده اند.
سران نظام با وجود تغییر وضع جهان در همه سطوح، مذبوحانه تلاش میکنند که عقربه زمان را به عقب برگردانند و با وجود اینکه تاریخ ناکام بودن چنین افکار متحجرانه ای را بارها به اثبات رسانده است، بر آن اصرار میورزند. ایدئولوژی دخالت دین در سیاست مردم را صغیر و نادان می پندارد و فرض را بر این می گذارد که باید هرگونه اراده ای را از ایشان سلب نمود و با نفی همه حقوق و آزادی ها شیوه های زندگی اعصار گذشته را به مردم تحمیل کرد.
در مجموع سخنرانان و آنهایی که در بحث ها شرکت داشتند بر این عقیده بودند که مردم ایران طی صد و ده سال گذشته در سه جنبش بزرگ اجتماعی (انقلاب مشروطه، جنبش ملی کردن صنعت نفت و انقلاب ملی با هدف استقلال، آزادی و عدالت اجتماعی در سال پنجاه و هفت) علیه استبداد و برای تحقق استقلال، آزادی، حاکمیت ملی و عدالت اجتماعی مبارزه نموده و در این راه قربانیان فراوان داده اند.
بی اعتنایی کنونی مردم نسبت به حکومت حاکی از آن است که آنها از هرگونه “اصلاحی” در نظام حکومتی ناامید شده و اگر تا کنون نیز دست به شورش و قیام نزده اند به سبب وضعیت خطرناکی است که اسلام گرایان داعشی و غیر آن در منطقه خاورمیانه بوجود آورده اند.
برای جبهه ملی بطور اعم و سازمانهای جبهه ملی ایران در خارج از کشور بطور اخص هدف اصلی مبارزه همچنان استقرار یک حکومت ملی است که در آن کلیه حقوق و آزادی های مردم تحقق یافته و تضمین شود.
شرکت کنندگان در سمینار بر این عقیده بودند که راه دکتر محمد مصدق برای دست یافتن به اهداف یاد شده (مبارزه پیگیر و بدور از خشونت برای استقرار حاکمیت ملی، دمکراسی و عدالت احتماعی در ایران)، برای همه آحاد ملت یک پیشنهاد تاریخی شفاف و روشن است. یقین داریم که مردم ایران با در نظر گرفتن تجربیات تلخ گذشته در راه مصدق گام برخواهند داشت و برای تبلور اراده ملی و تحقق آرزوهای 110 ساله خویش از بینشی پشتیبانی خواهند نمود که ادامه دهنده این راه باشد.