تأسيس: 14 مرداد 1392 ـ در نخستين کنگرهء سکولار های ايران -همزمان با 107 مين سالگرد مشروطه |
خانه | آرشيو کلی مقالات | فهرست نويسندگان | آرشيو روزانهء صفحهء اول سايت | جستجو | گنجينهء سکولاريسم نو |
23 فروردين ماه 1396 ـ 12 آوريل 2017 |
آقای سروش کدام اصلح، کدام صالح؟!
آرش صبحی
آقای عبدالکریم سروش - که در آستانهء انتخابات نمایشی و فرمایشی خطاب بمردم فرموده اند که آنها بايد بين صالح و اصلح يکی را انتخاب کنند - بعد از این همه بند بازی و دوگانه زیستی بین اسلام و دمکراسی دینی و... باید یک تعریف درست و حسابی از صالح و اصلح ارائه نمایند و پس از آنکه مفاهیم صالح و اصلح را با روشنی و نه بند بازانه ارائه فرمودند، بگویند در کدام مقطع از عمر نکبت بار نظام اسلامی اصولا" صالح و مصلح و اصلحی وجود داشته؟
از همان روزهای اول انقلاب آغاز کنیم. خبرنگاری از حضرت امام سئوال کردند شما در پاریس صحبت از آزادی وومکراسی وحکومت مردم برمردم میکردید. چرا حالا دارید حرفهای دیگری را بمیان میاورید وآزادی کشی میکنید؟ حضرتشان با صراحت گفتند «خدعه» کردم و لازم بود که با هرقیمتی به قدرت سیاسی دست پیدا کنیم.
سخنان یارخود اکبرگنجی را بیاد بیاورید که سالها بعد ازبرقراری این حکومت تاریک اندیش ونکبت آفرین، اعلام کرد، هرچه گفته بودیم دروغ بود. باید دروغ میگفتیم تا مسیرانقلاب هموارشود وملایان خونخوار وغارتگربرکرسی قدرت سیاسی بتمرگند.
از سوی دیگر به آمارهای عمادالدین باقی بنگرید که در کتاب خود نوشت. آمارهای ارائه شده درمورد اعدامهای دوران شاه یک دروغ بزرگ بود که مسلمین انقلابی میگفتند تا راه برای بازآمدن اسلام ناب محمدی و ملایان براریکه قدرت سیاسی فراهم شود.
باز هم آقای سروش باید سخنان گهربار آقای سیدمحمد خاتمی در دانشگاه را بیاد بیاورند که در جمع دانشجویان دانشگاه با صدائی رسا فریاد برآورد، شکل حکومت عرفی ( دمکراسی) در ایران اسلامی شدنی که نیست هیچ، بل غیرممکن است. و تاکید براینکه مردم ایران هم با دمکراسی بمدل غربی موافق نیستند وباید دمکراسی دینی مدنظرقراربگیرد. ووو. همه این نیرنگ ها درآرشیو تاریخ ثبت هستند که هریک میتواند بمثابه کیفرخواست تاریخی ملایان حاکم برایران درمحکمه تاریخ باشد.
حال بعد از 38 سال بی سرسامانی و لطمات جبران ناپذیری که ازسوی ملایان عمامه دار وبی عمامه برشالوده ها، وزیرساختهای فرهنگی وسیاسی واقتصادی وتربیتی و... کشوروارد آمده ومملکت در یک قهقرا فروافتاده آقای عبدالکریم سروش بعنوان یار کنار دستی شیخ ابراهیم رئیسی در شورای انقلاب فرهنگی که دانشگاههای ایران را به نابودی کامل سوق دادند، وهنوززخمهای چرکینش پابرجاست، بعد از38 سال که ازعمرمنحوس نظام اسلامی میگذرد، با لمس وتماشای همه حقه بازیها وخباثت ملایان حکومتی سر برآورده، وخطاب بمردم ایران توصیه میکنند، مردم با دقت نظربررسی ومطالعه دقیق فرد اصلح مورد نظر خودرا انتخاب کنند تا جهانیان دریابند مردم ایران به روشهای دمکراتیک اهمیت میدهند. واقعا" سازمخالف زدن با مردم وهمراهی با حکومت جهل وجنون وغارت از این واضح ترو زیرکانه ترو... میتواند قابل تصورباشد؟ کدام دمکراسی؟ کدام انتخابات دمکراتیک وجود دارد که مردم بتوانند روش دمکراتیک آنرااعمال نمایند؟