تاريخچه

دوازده فروردين 1392 ـ 1 آوريل 2013
اولين جلسهء متشکل از پنج نفر، که قصد تلاش برای دست زدن به اقدامی از جانب طرفداران سکولار دموکرات های ايران در روزهای پس از انجام انتخابات رياست جمهوری دارند تشکيل شد. دو پيشنهاد از جانب شرکت کنندگان پيش گذاشته شد: ايجاد يک انديشکده (اطاق فکر) برای انجام مطالعات مربوط به آيندهء سکولار دموکراسی در ايران، و يا دست زدن به برگزاری کنگره ای با دعوت از هرکس که خود را سکولار دموکرات بداند، و طرح بحث برای تبديل «سکولار دموکراسی» به مهمترين گفتمان سياسی اپوزيسيون انحلال طلب. تصميم گيری برای انتخاب يکی از اين دو گزينه به جلسهء بعد موکول شد. تصميم گرفته شد در جلسهء بعد هر نفر يک تن ديگر را نيز دعوت کند

بيستم فروردين 1392 ـ 9 آوريل 2013
          دومين جلسه، با شرکت ده تن تشکيل شد. در اين جلسه با اکثريت آراء در مورد انتخاب تشکيل کنگره تصميم گيری شد و قرار شد متنی تهيه شود که در آن مشخصات يک انسان ايرانی «سکولار دموکرات» تعريف شده و در عين هدف از برگزاری کنگره روشن شود.

اول ارديبهشت 1392 ـ 21 آوريل
          در جلسه ای با شرکت 8 نفر، تصميم گرفته شد که با تأکيد بر ريشه های سکولار دموکراسی ايران در انقلاب مشروطه، کنگره در حوالی 14 مرداد 1392 که با 107مين سالگرد انقلاب مشروطه مصادف است برگزار شود.

پنجم ارديبهشت 1392 ـ 25 آوريل 2013
          اولين متن تهيه شده در جلسهء هشت نفره مورد بحث قرار گرفت و قرار شد متن «پيمان نامهء عصر نو» خوانده شود.

بيستم ارديبهشت 1392 – 10 ماه مه 2013
          تصميم گرفته شد که، برای برگزاری کنگره، جمع هشت نفرهء
اعضاء جلسه «کميتهء برگزاری کنگره سکولارهای ايران» خوانده شده و هفت تن از آنان عهده دار يکی از فعاليت های هفتگانهء اجرائی (اداری، مالی، تدارکات، فنی، برنامه ريزی، اسناد، روابط عمومی) شده و يک تن هم رياست «کميته» را بر عهده گيرد. همچنين تصميم گرفته شد که هر يک از اين مسئولين دو تن ديگر را که «پيمان نامه» را امضاء کرده باشند به شرکت در کميته دعوت کنند.

بيست و ششم ارديبهشت 1392 ـ 16 ماه مه 2013
          با افزوده شدن سه تن جديد به «گروه اجرائی» (مرکب از کميته های اداری، فنی، و اسناد) متن نهائی «پيمان نامه» و شرح وظايف کميته ها به تصويب رسيد.

بيست و نهم ارديبهشت 1392 ـ 19 ماه مه 2013
          تصميم گرفته شد که تا اول تير ماه 1392 کار جمع آوری امضاء برای پيمان نامه، از کسانی که «مؤسسان کنگره سکولار دموکرات ها» خوانده خواهند شد، ادامه يابد و در آن روز متن پيمان نامه با امضاء های جمع آوری شده منتشر گردد و در همان روز سايت کنگره و صفحهء فيس بووک آن آغاز بکار کند و تا اول خرداد ماه، هر آن کس که از طريق دعوت مستقيم يا از طريق اينترنت پيمان نامه را امضاء کند نيز جزء هيئت مؤسس کنگره محسوب شود.

بيست و سوم خرداد 1392 ـ 13 ژوئن 2013
          با پيشنهاد کميته های تدارکات و برنامه ريزی تصويب شد که کنگره در شهر واشنگتن (پايتخت ايالات متحده) برگذار شود.

اول تيرماه 1392 ـ 22 ژوئن 2013
          متن «پيمان نامه» با امضای مؤسسين کنگره، رسانه ای و منتشر شد و سايت نخستين کنگره همراه با صفحهء فيس بووک آن آغاز بکار کرد.


اول امرداد 1393 ـ 23 جولای 2013
«کميتهء برگزاری کنگره سکولارهای ايران» به کار خويش پايان داد. اعضاء اين کميته عبارت بودند از دکتر حسن کيانزاد (رئيس کميته)، دکتر اسماعيل نوری علا، حسن اعتمادی، محسن ذاکری، کورش اعتمادی، مهدی مفخمی، مهدی زمانی ، مهدی حاذف اعظم. و تقی مختار (مسئول محلی کنگره)

 

13 امرداد 1393 ـ 3 اگوست 2013

اولين کنگرهء سکولار دموکرات های ايران در واشنگتن دی.سی (پايتخت ايالات متحدهء امريکا) آغاز بکار کرد  

 

18 امرداد 1393 ـ  نهم  اگوست 2014

دومين کنگرهء سکولار دموکرات های ايران در شهر بوخوم (آلمان) آغاز بکار کرد  

اعضاء کميتهء برگزاری: دکتر حسن کيانزاد (رئيس کميته)، دکتر اسماعيل نوری علا، حسن اعتمادی، محسن ذاکری، کورش اعتمادی، مهدی زمانی اقبال اقبالی، و ميرزاآقا عسگری (مسئول محلی کنگره)

 

13 تيرماه 1394 ـ  4 جولای 2015

تاريخ برگزاری سومين کنگرهء سکولار دموکرات های ايران در فرانکفورت (آلمان)

 

بازگشت به صفحهء اول