خانه   |   آرشيو مقالات   |   فهرست نويسندگان و مطالب شان   |   آرشيو صفحهء اول سايت    |    جستجو  |    گنجينهء سکولاريسم نو

ا

وقیح تر از آخوند

حسن داعی

شنبه 30 آذر ماه 1392 ـ  21 ماه دسامبر 2013

اظهارات رییس هیئت پارلمانی اروپا در بازگشت از سفر به ایران نشان می دهد که وقتی پای معاملات چرب و نرم اقتصادی در میان باشد، یک زن نماینده پارلمان اروپا به اندازه یک آخوند وقیح و دروغگو است و می تواند مثل شیخ صادق لاریجانی، با این استدلال که مردم ایران مسلمان و محافظه کارند،  نقض فاحش حقوق بشر در ایران و جنایات رژیم ولایت فقیه را توجیه کند تا موانع  اخلاقی و حقوق بشری بده بستان با رژیم از سر راه برداشته شوند.

 

پس از توافق هسته ای موقت بین جمهوری اسلامی و کشورهای1+5 در ژنو، گفتگو در مورد لغو تحریم های بین المللی علیه ایران جدی تر شده و از این رو، شرکت های اروپائی که برای ورود به بازار ایران بی تابی می کنند، دست بکار شده وافکار عمومی غرب را برای بده بستان و روابط خوب با نظام ولایت فقیه آماده می کنند.

در همین راستا، یک هیئت 5 نفره از نمایندگان پارلمان اروپا، به ریاست تاریا کرونبرگ، هفتهء گذشته به ایران رفتند، با سران حکومتی ملاقات کردند و، برای رنگ و لعاب دادن به سفر خود، با خانم نسرین ستوده و جعفر پناهی هم دیدار کردند.

در بازگشت از این سفر، تاریا کرونبرگ در یک مصاحبه مطبوعاتی در بروکسل شرکت کرد تا افکار عمومی در غرب را قانع کند که بده بستان با نظام ولایت فقیه هیچ اشکال شرعی، اخلاقی و حقوق بشری ندارد. کرونبرگ در مورد نقض فاحش حقوق بشر در ایران گفت:

"باید در نظر داشت که ایرانی‌ها می‌گویند که آنها ارزش‌هایی متفاوت از اروپایی‌ها دارند. این درست است اما ما باید بنشینیم و بر سر این ارزش‌ها تبادل نظر کرده و این تفاوت‌ها را بپذیریم. البته باید کم کم برای جهانی کردن ارزش‌ها هم قدم برداشت. اما در ایران  باید در نظر داشت که در مقایسه با اتحادیهء اروپا، دین نقش بسیار مهمی را ایفا می کند. ما یک جامعهء لیبرال هستیم و ایران یک جامعهء به شدت محافظه‌کار است."

یک بار دیگر اظهارات این خانم نماینده را بخوانید. اشتباه نکرده اید، سخنان صادق لاریجانی نیست. اظهارات تاریا کرونبرگ است. ایشان همچنین در مورد افزایش بی سابقهء اعدام ها در چند ماه اخیر گفت:

"وقتی ما دربارهء موضوع اعدام با مقام‌های ایرانی صحبت کردیم، متوجه شدیم که بیش از هشتاد درصد اعدام‌ها در ارتباط با جرائم مرتبط با مواد مخدر بوده  است.  آنها در حال کارکردن بر روی این موضوع هستند. ما با مقام‌های مرتبط با موضوع در شورای حقوق بشر هم دیدار کردیم.  آنها در صدد لغو حکم اعدام نیستند، اما دربارهء کم کردن آن فکر می‌کنند که به نظرم تا همین جا نشانه خوبی ست."

کرونبرگ به گشایش فضای سیاسی پس از پیروزی حسن روحانی اشاره کرد و گفت:

"ما در ایران با افرادی از سازمان‌های غیر دولتی صحبت کردیم و آنها نظرشان این بود که هم اکنون فضای بیشتری برای کار کردن وجود دارد. رییس جمهوری ایران همچنین در تلاش برای نهایی کردن یک منشور حقوق شهروندی است و این منشور هم اکنون خود موضوع بحث است و نشان از یک بازگشایی در فضا دارد. البته که صد روز زمان طولانی‌ای برای یک تغییر اساسی نیست، اما قدم‌های کوچکی برداشته شده است."

در پاسخ به کرونبرگ و دیگر دلالان سیاسی و اقتصادی در اروپا و آمریکا که برای بازکردن درهای تجارت با ایران و نشستن بر سر سفره مردم ایران بی تابی می کنند، این مثل با ارزش ایرانی به اندازهء کافی گویاست:

«از آخوندی پرسیدند که آیا از خودت دروغگو تر و وقیح تر دیده ای؟ گفت بلی، کسی است که من را و خصوصیات من را می شناسد اما وقتی به من می رسد با احترام میگوید: حاج آقا التماس دعا.»

19 دسامبر 2013

http://iraniansforum.com/index.php/aarticles/625-2013-12-19-15-47-43.html

 

نظر خوانندگان

 

 

محل ارسال نظر در مورد اين مطلب:

توجه: اگر عنوان اين مقاله را در جدول زير وارد نکنيد، ما نخوهيم دانست که راجع به کدام مطلب اظهار نظر کرده ايد.

کافی است تيتر را کپی کرده و در محل مربوطه وارد کنيد.

 

بازگشت به خانه