خانه   |   ی   |   ϐ  |       |      |    Ә

ی یʻ ی

 2 1392 22   2014

ј ی

ی ی ی ی

ј ی

ی

ی

ʝی ی ی ی ی ϡ ی ی ی یʻ ی ی ی ی یϐ ی ی یی ی ی یی یی . ی ی ی ی ی ی : ۀ ی یی () . ی ی ʻ - ی ی ی ی یی ی ی- ȁی ϐ ی ی Șϡ ی ی ی ی ی. یی:

    ۀ ʡ ی ی ی یۀ یی ۀ ی ی Ӂ ی ی. یی ҡ ی ی ی ی ی ی یۀ ֝ی یی ی ی یی ی ی ݘی ی ی ی ݘ ԝی ییی یی () [ѝ ی ی ] ی . یݝ یی یی ݘی ی ی ی! ی ۀ ی ی ی یی ی ی ی ϐی ی ی ی- ی ی!! ی یی ی یϐ ی یی () ی یی یی ۀ ی ی یی یی () . ی ی ی ی یѝ ی 30  57 ی یϐ ی () یۀ [ ۀ ی یی یی ] 5 ۀ 100 ی یی [ ی یʻ ی یۀ ی یی یی ی ǐ ی یی ۀ 100 ی ی.] ی ی ی [ ی ی ϡ ی ی ی ȁ]. یی ȡ ی ϐ ی ی یی یی یی () [ ی ʡ ی یی ی یی ی ] یѡ ی ј ݝی ی ی ی Ȑ یʝ یʝی ی . ی ی یی ی [ ی ی یی ی ی ʿ ی ی ϐ Ȑی Ͽ]. ی ی ی () ۀ [ ] ˝ ʝی ی Ș Ӂ ی () [ ی ی ی ی یی ی Ͽ]. ی ͡ ۀ ѡ یی یی Ȑی ی ی () Ȑ ݝی ی. 㝐 ی јی ی ی ی. ѝ ی ی ی ј ی [ۀ ی ی ی 㻿 ی ی ͻ ǻ یی Ͽ ی ʡ یۀ Ϳ Șی ی یی. ی ϡ ʘی Ȑی ی ی یϿ ی ی Ȑ !]. ј ی ј ی ی ی ی یی ی ی ی ی [ ی ی ی ی یی ی ی ی ی ǻ Ͽ]. () ޡ یۀ ی یی ǘ ی یϐی () ϡ یۀ ی ی () ی ی. یی ی () ی ی . یی یی ی () ی [یۀ ی ی ی ی ی یϐ یی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی یۀ ی ی ی ʡ یی ی یی ی ی ی !! ی ی . ی ی ].. ی یϐ ی Ԙ () ی ʡ یی یی ی ی ی () یی ۀ ی ی ۀ ی یی ی [ ! ی یی ۀ ۱۰۰ یۀ И ی یی ѝ یی یی ی ی ی ی ۀ ݘ یۀ ی ʝ . ی یی یی یی . ی ی ی ی ӻ ی ی Ԙ ی ǝی ]. ی یϐ ی ۀ یی ی ی ی ی یی یی ی یی ی ی ۀ ی () ʿ یی یی یی ی ʡ ی ی ۀ ی Ȑی یی ی ی ی ی ی. یی ی ی یϐ () ی ѐی! [ ی ی ی ی ی ی ی ییی ј ی ی یی ی ϡ ی ی ی ϡ ی یۀ ۀ ۀ ۀ И ]. ی ی ѡ یی ی یی ۀ ی . یۀ یی ԁ ј یی ی ی یی یی ی یی ! ی ی ی یی ѐی ی ی ی یی ی یی [Ϙ یϝ ی Ȑی !] یی ییϡ ی ی ݝی 坝ی ȐیϿ ی یی ی ی یی یی ی ی ی ی ی ی ی! یی ی ی ی Ԙ یی ییϡ ی ی یی ی ی ی () ی ۀ ی ی ی ی ی ǘ ی یϡ یی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ݘ یی [ ی ی Ԙ ییی ی ۀ - ی ی ی ی ی ǡ ی ی ی ی ی یۀ ی ی ی ی ۀ یی ی ی ی ی یی. ی ی ی ی ۀ ی ی ی ی ǐ ی ۀ ʐی یی ی ی ی ی ی ۀ ی یی ȍϿ ی ی یی ی ی یی ی یϿ ǘ ی یی ېی! Ϙ ی ی ی یی ی ی یۀ ی ی ی ۀ ʡ ی یی ی Ϙ Ϙ ی ی ی ی ʝ ی ی ی ی ی یۀ ی یʡ ی ی !]. یی ی یی ی Ȑ ی Ȑی ی ݘ ی. ی ی ی ی یی یی ی ی ی یی ی ʐی Ȑ یی یی ی Ȑ !!! [ʝی Ϙ . یی ی Ȑی]. ی ۀ یی ۀ یϐ ی یی ی یی Ȑ ی یی [یی یی] ǝ 坝ی ی. ی ی یی ی ی ی !!! [ ی . ی ۀ ی یʝ یی Ϙ ѝ ҝ ی ی ی ی. ی ی Иѝی ی ی ی ی ی ی ی ی. ی ی یی ی ی ی ی ی ʘ ی ی ]. ی ی ی یی ی ی ی Ȑی! یی یϐ ی ی ییϡ ǐ یی ϐی ی ی ی . ی ی ۀ ی [ ی یی ǡ ی ۀ ʡ یѡ ی ۀ ی ی Ϙ یی ʡ ی ۀ ی ی ی ی !] Ϙی یϐ یی ݘ Ȑ ی ʝ یʝ ʝǡ [یی ی] ی ј ۀ ѐ [یی یۀ ی ǘ ی] [یی ی юی ی ی ۀ ی ] ی ی ݝ یی ییی یی ѡ ی ۀ . ی ی ی یی ی ی ی ی ۀ ی ی ۀ Ș یۀ ی ϡ ی ۀ ی . یی ی ی [ ȝ ی ی!] یی () ی . : ی ی [ی ی ی ی ͘ ی ی ی یی ی ʡ ی ی ۀ ͘ ی یی ی ی ی . ی ی ǐ ی ی ی یی ی ی ی ی ی ].

***

ی ی ی یϐ ی یی. ی یی ی ʝ ۀ ی ی ی ی ی ی ی یی ی ی یϐ ی ی ی ۀ ی ی یی . Ȑی ј ی ی ییϻ. ی ی ی ǐ ی ی ی ی . ی ی ی ی ی . ی ۀ ۀ (ی ی یی ی ی ی ی) ی ی ی ی ی ی ی ی ǐ یی ی ی ی . ی. ی ۀ ی ی . ی ی ی ی ی ۀ یی ی ی ی . یی ی ییی ی . ی ی ی یی یی ی ی ی . ی ی ی یی ی یی ی ی . ۀ ی ی ی ی یی . ی ی ی ʝ ی ϝ . ی . ی ǐ ی ѝ ( ی ی ی ی ی ی . ی ی ی ی یǝ ی ی. ) ی ی یǝ ی ی ی ی ی .

ی ی ( ی ۀ ی) ی ی ی یی ی یی یی ی ݝی یی ǁ Ϙ ی ی [] ی ی یǝ ϝ ی ی ی ی ی یی ۀ ۀ ی ی : ی ی ی! ی ی ۀ یی یی ǎۀ . ی یۀ ѡ ۀ 100 ی ی ی . ی یϐ ی ј ی یی . ی ی ی یی : ی یی ی ی یی یϿ

ی ی ی ϡ یی ѡ ی ی ی ϐی . ی ی ی یی . ی ی ۀ ی ی Ȑی ی ی ی ی یۀ ی یۀ ی ی Ȑی ی ی .

 

ϐ

 

 

:

: ǐ ϡ .

ی ی .

 

بازگشت به خانه