|
|
خانه | آرشيو کلی مقالات | فهرست نويسندگان | آرشيو روزانهء صفحهء اول سايت | جستجو | گنجينهء سکولاريسم نو |
|
|
581 وکیل دادگستری در طی دو نامه مجزا خطاب به محمد صادق آملی لاریجانی، رییس قوه قضاییه با نام بردن از وکلای زندانی دراویش آقایان فرشید یداللهی فارسی و امیر اسلامی از اعضای کانون وکلای استان فارس و همچنین آقایان مصطفی دانشجو و امید بهروزی خواستار رسیدگی به موارد نقض قانون صورت گرفته در روند رسیدگی به پرونده همکاران خود شدند. هر دو نامه، که اولی با امضای 177 وکیل دادگستری و دومی با امضای 464 وکیل دادگستری از استان های فارس و کهکیلویه و بویر احمد همراه شده، در اسفند ماه سال گذشته به دفتر ریاست قوه قضائیه ارسال شده است.
در نامهای امضایی توسط 177 وکیل دادگستری که متن آن پیش از این توسط مجذوبان نور منتشر شد، با اشاره به اخبار منتشر شده دربارهٔ نحوه رسیدگی قاضی صلواتی به پرونده این وکلا، نوشته شده: «متأسفانه پیرامون این پرونده و شیوه رسیدگی قاضی محترم رسیدگی کننده اخبار ناخوشایندی شنیده میشود که در صورت درستی کفه ترازوی دادگستری را به سمت بیعدالتی سنگین میکند، که زیبندهٔ دستگاه قضایی جمهوری اسلامی ایران نیست. مواردی چون عدم دسترسی متهمین به وکلای انتخابی، عدم در اختیار قرار دادن پرونده به تمام وکلای مرتبط جهت تدارک دفاع، عدم دعوت از تمام وکلای متهمین در جلسات رسیدگی و تشکیل جلسات دادرسی بدون حضور تمام وکلا و نماینده دادستان، در صورت تایید نقض آشکار قانون اساسی و قوانین موضوعه میباشد».
همچنین 464 وکیل دادگستری دیگر عمدتا از وکلای کانون استان فارس و کهکلویه و بویر احمد نیز در نامهای دیگر با نام بردن از موارد «بیشتر شدن طول مدت بازداشت وکلا، از حداقل حبس قانونی جرایم انتسابی» و «عدم اجازه مطالعه پرونده و دفاع به وکلا» به عنوان نقض قانون، رعایت حقوق قانونی وکلای بازداشت شده را خواستار شدند.
متن نامه
بسم الله الرحمن الرحیم
ریاست محترم قوه قضائیه جمهوری اسلامی، آیت الله آملی لاریجانی
سلام علیکم؛
حداقل توقع شهروندان، و بلاخص ما حقوق دانان، از قوه قضاییه این است که قانون به تساوی در مورد افراد اجرا شود و حقوق قانونی افراد در تمام نهادها، خصوصا مراجع قضایی رعایت شود.
تعدادی از همکاران ما، از اعضای کانون وکلای دادگستری فارس و کهکیلویه و بویراحمد، به نامهای فرشید یداللهی فارسی و امیر اسلامی و همچنین آقایان امید بهروزی و مصطفی دانشجو از وکلای ماده 187 (مشاوران قوه قضائیه) به اتهاماتی که مرتبط به دفاع از موکلین شان است، مدت طولانی است که در بازداشت هستند. (نزدیک به سه سال)
پروندهء آنها به شعبه 15 دادگاه انقلاب اسلامی تهران ارجاع شده است (شمارهء پرونده 18588/90) و در آن شعبه حقوق وکلای بازداشت شده و وکلای انتخابی آنان رعایت نشده و نسبت به آنان نقض مکرر قوانین صورت گرفته است، به نحوی که طول مدت بازداشت آنان، از حداقل حبس قانونی جرایم انتسابی گذشته و اجازه مطالعه پرونده و دفاع به وکلا داده نشده است.
از آن مقام معظم تقاضا داریم، دستور فرمایند که قوانین و مقررات نسبت به همکاران ما اجرا شود و حقوق قانونی وکلای بازداشت شده در مراجع مرتبط رعایت شود.
با احترام
تصوير متن و امضاء ها
نظر خوانندگان
محل ارسال نظر در مورد اين مطلب:
توجه: اگر عنوان اين مقاله را در جدول زير وارد نکنيد، ما نخوهيم دانست که راجع به کدام مطلب اظهار نظر کرده ايد.
کافی است تيتر را کپی کرده و در محل مربوطه وارد کنيد.