تأسيس: 14 مرداد 1392 ـ در نخستين کنگرهء سکولار های ايران -همزمان با 107 مين سالگرد مشروطه |
خانه | آرشيو کلی مقالات | فهرست نويسندگان | آرشيو روزانهء صفحهء اول سايت | جستجو | گنجينهء سکولاريسم نو |
|
نامهء سرگشادهء گروهی از ایرانیان مخالف حکومت به دانلد ترامپ
برگرفته از سايت تقاطع
آقای دانلد ترامپ، رییسجمهور منتخب امریکا،
پیروزی شما در رقابتهای انتخاباتی ریاست جمهوری ایالات متحده امریکا را تبریک میگوییم.
در خلال رقابتهای انتخاباتی، ما و میلیونها ایرانی، دیدگاههای صریح شما در اعتراض به توافق اتمی رییس جمهور اوباما با حاکمان جمهوری اسلامی ایران را دنبال میکردیم و امیدواریم با انتخاب شما، رییسجمهور منتخب و کنگرهء ایالات متحده برای نخستین بار فرصت بیابند که پیامدهای بینالمللی و منطقهای آن توافق فاجعهبار را، همان طور که به رأیدهندگان وعده دادهاند بدون ملاحظه و پردهپوشی بررسی کنند.
در سال 2009، میلیونها ایرانی خواهان دمکراسی به خیابانهای تهران آمدند و خواستار حمایت رییسجمهور اوباما از اعتراضات شان شدند. در پاسخی ناامید کننده، دولت رییسجمهور اوباما در یک جهتگیری غیرقابل باور و با چرخشی 180درجهای نسبت به همهء ارزشهای بنیادین ایالات متحده امریکا، همزمان با به گلوله بسته شدن تظاهر کنندگان در خیابانهای تهران، مشغول نامه نگاری پنهانی با آیتالله خامنهای، رهبر مادامالعمر ایران، بود. در اکتبر 2011، شما در اظهار نظری خرد ورزانه گفتید: «اگر اوباما دو سال قبل زمانی که ایران با مشکلات خیلی بزرگی روبهرو بود، از مردم آن کشور پشتیبانی میکرد، ما امروز هیچ مشکلی در ایران نداشتیم. ایران میتوانست خیلی سریع تغییر کند اگر که او پشت آن مردم را خالی نمیکرد.» امروز، در نتیجهء سیاست های غلط هشت سال گذشته، بسیاری از آزادی خواهان ایران، دولت امریکا را حامی حاکمان مستبد و غیرانتخابی خود میدانند و به امید و اعتمادشان به حمایت ایالات متحده از آزادی و دمکراسی در ایران لطمه وارد آمده است؛ لطماتی که جبران آن تنها با تغییر بنیادین رویکرد امریکا توسط شما ممکن خواهد شد.
سی و هفت سال بیاعتنایی و چشم فرو بستن نزدیک بینانهء دنیای آزاد بر بنیاد گرایی مسلح و انتحاری اسلامی، به طوفانی بزرگ انجامیده و وقایع تاسفباری چون شارلی اِبدو، باتاکلان، ترورهای پاریس، بروکسل، اورلاندو و سنبرناردینو را در دو سال گذشته به بار آورده است. 34 سال قبل زمانی که “احمد قصیر” جوان 18 سالهء لبنانی با دستور رهبران جمهوری اسلامی ایران و حزبالله، نخستین بمب گذاری انتحاری قرن بیستم را با قتل خود و دهها انسان دیگر به اجرا درآورد، هنوز خبری از القاعده و داعش نبود. قتلعام نویسندگان “شارلی ابدو” را نیز میبایست تنها حلقهء دیگر زنجیرهای دانست که با فتوای قتل سلمان رشدی، نویسنده بریتانیایی توسط آیتالله خمینی آغاز شد و امروز جایزهء دولتی تعیین شده برای آن به میلیونها دلار رسیده است. تقسیم تروریستها به خوب و بد و مذاکره و امضای قرارداد با حکومتی که در کنار حمایت کامل از گروه های تروریستی نظیر حماس و حزبالله هنوز بر جایزهء قتل نویسندگان و روزنامه نگاران در کشورهای دیگر اصرار دارد فقط و فقط زمینهساز فجایعی به مراتب دردناکتر خواهد بود.
داعش و حکومت اسلامی ایران، دو روی سکهء تروریسم بنیادگرانه اسلامی هستند. کابوس جهانی تروریسم بنیادگرای اسلامی تنها زمانی پایان خواهد یافت که خلافت اسلامی (داعش) و حکومت اسلامی در ایران جای خود را به نظام های منتخب مردمی طرفدار صلح و رفاه دهند.
متأسفانه ایرانیان یکی از قربانیان اصلی رویکرد زیانبار هشت سال گذشته دولت امریکا در خاورمیانه بودهاند. نمونهای از این سیاست های زیانبار، تحویل پنهانی صدها میلیون دلار پول نقد به فرماندهان سپاه پاسداران و امپراطوری مالی آیتالله خامنهای در ازای آزاد سازی گروگانها بود که حکومت اسلامی را به سرکوب بیشتر در داخل و دخالت افزونتر در منطقه ترغیب کرد؛ به طوری که امروز کشور ما در آستانهء جنگی تمام عیار با همسایگان عرب و دیگر متحدان امریکا قرار دارد.
ما از رییسجمهور منتخب میخواهیم که این پیام آشکار را بفرستد که ایالات متحده افزایش تهدیدات حکومت اسلامی ایران علیه شهروندان خود و همسایگان اش را تحمل نخواهد کرد. دولت جدید در همکاری با کنگره، باید تحریمهای موجود علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و امپراتوری مالی آیتالله خامنهای را گسترش دهد و از وزارت خزانه داری بخواهد که این تحریمها را با قدرت به اجرا درآورد. ما از دولت آینده میخواهیم که یک رژیم جامع تحریم را علیه آن گروه از مقامات ایرانی که ناقض حقوق ایرانیان در 4 دههء گذشته بودهاند تدوین کند. برنامهء موشکهای بالستیک ایران، یک تهدید نه فقط برای منطقه که برای جهان است؛ ما از رییسجمهور منتخب میخواهیم که یک ائتلاف بینالمللی را برای فشار بر حکومت اسلامی ایران و وادار کردن این رژیم برای متوقف کردن برنامه موشک بالستیک دوربرد اش تشکیل دهد. ما معتقدیم که ایالات متحده باید با رفتار مخرب سپاه در منطقه، در تمام جبههها، و با تمام ابزارهای موجود مقابله کند. پاشنهء آشیل رژیم اسلامی این است که مردم ایران دیگر از آن حمایت نمیکنند. ما از دولت جدید میخواهیم که از ایرانیان طرفدار دمکراسی که هدف شان جایگزین کردن رژیم خمینیست تهران با یک حکومت مبتنی بر دمکراسی لیبرال است، پشتیبانی کند.
زمان آن فرا رسیده که ایالات متحده به جای مذاکرات محرمانه با حاکمان فاسد و بنیادگرای اسلامی، در کنار مردم ایران بایستد. ایرانِ بعد از حکومت اسلامی، ظرفیت آن را دارد که یکی از ثابت قدم ترین متحدان امریکا در جهان باشد. ما امیدواریم که امریکا تحت رهبری شما، به مردم ایران کمک کند تا کشورشان را از تندرو هایی که چهار دهه است بر آن حکومت میکنند، پس بگیرند؛ که جهان بدون «حکومت اسلامی» و «خلافت اسلامی» جای بهتری برای زندگی خواهد بود.
امضاکنندگان:
عبدالرضا احمدی – فعال سیاسی – زندانی سیاسی پیشین
احمد باطبی – فعال حقوق بشر – زندانی سیاسی پیشین
احمد عشقیار – فعال سیاسی – عضو دانشجویان و دانشآموختگان لیبرال ایران
علی نظری – زندانی سیاسی پیشین – عضو دانشجویان و دانشآموختگان لیبرال ایران
علیرضا کیانی – زندانی سیاسی پیشین – عضو دانشجویان و دانشآموختگان لیبرال ایران
امیرحسین اعتمادی – زندانی سیاسی پیشین – رئیس مرکز بینالمللی مطالعات لیبرالیسم
امیریحیی آیتاللهی – پژوهشگر در مطالعات ایران
آرش سبحانی – موزیسین – فعال حقوق بشر
اشکان صفایی – پژوهشگر تاریخ خاورمیانه
اشکان یزدچی – فعال سیاسی – زندانی سیاسی پیشین
آویده مطمئنفر – روزنامهنگار
بهزاد مهرانی – زندانی سیاسی پیشین – عضو دانشجویان و دانشآموختگان لیبرال ایران
برزومهر طلوعی – فیزیکدان – فعال سیاسی
دانیال جعفری – پزشک – فعال سیاسی
حامد شیبانی راد – پژوهشگر در مرکز ملی تحقیقات علمی فرانسه
کاوه شیرزاد – فعال سیاسی – از بنیانگذاران شهروندیار
لیونا عیسیقلیان – عضو دانشجویان و دانشآموختگان لیبرال ایران
مجید محمدی – جامعهشناس – نویسنده و محقق در جامعه و سیاست ایران
مسعود مسجودی – ریاضیدان – عضو دانشجویان و دانشآموختگان لیبرال ایران
میثم مهرانی – فعال سیاسی – عضو دانشجویان و دانشآموختگان لیبرال ایران
محمد افرازه– برنامهساز تلویزیونی
نیما راشدان – پژوهشگر دمکراسی دیجیتال
پدرام رفعتی – فعال سیاسی – زندانی سیاسی پیشین
صبا فرزان – روزنامهنگار – مدیر اجرایی «فارین پالیسی سیرکل»
سلمان سیما – فعال سیاسی – زندانی سیاسی پیشین
شهرزاد کریمی – برنامهساز تلویزیونی
شای خطیری – اتحادیه ملی برای دمکراسی در ایران
شایان آریا – فعال سیاسی – حزب مشروطه ایران (لیبرال دمکرات)
سیاوش صفوی – زندانی سیاسی پیشین – عضو دانشجویان و دانشآموختگان لیبرال ایرا
یوحنا نجدی – دانشمند علوم سیاسی – اقتصاددان – فعال سیاسی