تأسيس: 14 مرداد 1392 ـ  در نخستين کنگرهء سکولاردموکرات های ايران  -همزمان با 107 مين سالگرد مشروطه 

  خانه   |    آرشيو صفحات اول سايت    |   جستجو در سايت  |  گنجينهء سکولاريسم نو

 15 اردیبهشت ماه 1398 ـ  4 ماه مه 2020

اصلاحات کُن فیکُن می شود!

اسماعيل هوشیار

hoshyaresmaeil2017@hotmail.com

       عضو شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان معتقد است که عمر سیاسی احزاب اصلاح طلب، با توجه به ظرفیت‌ها و نیازهای موجود، به اتمام رسیده و این جریان تا "کن فیکون" نشود، توان نقش‌ آفرینی تاثیرگذار در عرصه سیاسی کشور را نخواهد داشت.

       جریان اصلاح طلبی از ابتدا هم جهت طولانی تر شدن عمر سیستم ایجاد شد و نه اصلاحاتی جدی. چرا؟ چون «اصلاح طلب جدی» باید بتواند از نیروهای موجود غیرخودیِ خارج از نظام - مثل کمونیست ها، مجاهدین، سلطنت طلب ها و بقیه های ریز و درشت - کمک بگیرد و، در این مسیر، و مبنای اصلی و پایه را «دیگران» قرار دهد. به جز این، فریب است و فریب و فریب و فریب...

       اصلاح طلب واقعی نمی تواند روند اصلاحات را با خودش شروع کند؛ در اين وضعیت مثل این می شود که تمساحی تصمیم بگیرد خودش خودش را اصلاح کند، یا دزدان دکل نفتی و اختلاس گران میلیارد دلاری تصمیم به اصلاحات خودشان بگیرند و دیگر دزدی نکند، و یا تروریست های سپاه قدس خودشان با رضایت خودشان تصمیم بگیرند از ترور و دخالت در مناطق دیگر جهان و خاورمیانه دست بردارند!

       اساساً «اصلاح طلبی بین خودی ها» معنا ندارد؛ آنها اسم لقمه زدن بزرگ و کوچک و اختلاف در زمینهء سهم خواهی بیشتر و کمتر را اصلاحات گذاشتند. سهم خواهی جریانات داخلی نظام همان فریبی است که از دوم خرداد به نام اصلاحات شروع شد. جریان اصلاح طلب فعلی، که در دوم خرداد از زیر تخم ولایت فقیه بیرون زد، هزار سال دیگر هم طول بکشد هیچ قدمی جدی از اصلاحات را بلد نیست که بخواهد انجام دهد و بردارد. اذن به اینکه «کن فیکون شدن جریان اصلاحات اجتناب ناپذیر است»؛ یعنی اینکه این بازی کودکانه خیلی وقت است تأثیری روی جامعه و سیاست ندارد.

       یک اصلاحات جدی، توسط هر جریانی، با نیروهای غیرخودی و نقد بی تعارف گذشته و خودی ها شروع می شود.

       تا این لحظه از عمر 41 سالهء حکومت اسلامی، تنها اصلاح طلب واقعی در داخل سیستم حکومت اسلامی شخص حسینعلی منتظری بود، بقیه فریب مطلق اند.

http://www.tipf.info/eslahat,kon,fi,kon,mishavad.htm

بازگشت به خانه