تأسيس: 14 مرداد 1392 ـ  در نخستين کنگرهء سکولاردموکرات های ايران  -همزمان با 107 مين سالگرد مشروطه 

  خانه   |    آرشيو صفحات اول سايت    |   جستجو در سايت  |  گنجينهء سکولاريسم نو

6 آبان ماه 1400 - 28 ماه اکتبر 2021

«اصلاح‌طلبان، شریکان دزد و رفیقان قافله»

مهدی کروبی در اولین سخنرانی بعد از ۱۱ سال حصر: «اصل نظام محفوظ بماند و معیوب نظام برطرف شود».

محمد خاتمی رئیس جمهور سابق: «هنوز هم کسانی هستند که خمینی و انقلاب باور دارند».

 بیش از ۲۵ سال از آغاز جریان اصلاحات گذشته، و در حالی که مردم ایران در کف خیابان فریاد «اصولگرا، اصلاح‌طلب، دیگه تمومه ماجرا» سر می‌دهند، افرادی مثل مهدی کرمی و محمد خاتمی همچنان بر ماندگاری نظام پافشاری می‌کنند.

 سوال اینجاست، این مطرودین نظام چرا برای حفظ آن تلاش می‌کنند؟ برای یافتن پاسخ باید کارنامهء آن‌ها را بررسی کرد...

کروبی و خاتمی هر دو، از همان سال‌های ابتدایی حکومت اسلامی، همراه با بنیانگذاران آن عمل کرده‌اند، در روزهای سیاه قتل‌عام دههء ۶۰ در مجلس شورای اسلامی صاحب کرسی بوده‌اند و به نوعی شریک جنایت‌های این حکومت هستند. مهدی کروبی از یاران وفادار روح‌الله خمینی بوده است که در انتقاد به اعتراض حسینعلی منتظری به اعدام دسته‌جمعی هزاران زندانی سیاسی دهه ۶۰، متأثر از وفاداری به خمینی نامه‌ای سرگشاده خطاب به منتظری منتشر کرد...

واضح است که سقوط حکومت اسلامی آغاز برگزاری دادگاه‌های عادلانه برای رسیدگی به جنایات ۴۳ ساله خواهد بود و از آنجا که این حکومت هزارتویی از فساد و قتل و بی‌عدالتی است همه افراد دست اندرکار آن بدون چون و چرا در معرض خطر و زیر تیغ هستند، به همین دلیل هر کسی اگر فقط ۱ روز در کنار حاکمان جمهوری اسلامی بوده باشد، بیم محاکمه و مجازات، سبب می گردد از تمام توان خود برای حفظ نظام بهره برد.

کروبی، خاتمی، میرحسین موسوی و همه افرادی که در ظاهر در جبهه مخالف اپوزیسیون نظام قرار دارند، هرگز تیشه به ریشه آن نمی‌زنند و نکته آن است که جامعه امروز ایران آگاه به این مهم است و نه تنها امیدی به جناح اصلاح‌طلب ندارد که آنها را هم‌دست و هم‌کاسه نظام می‌داند...

 مردمان کف خیابان در ایران از همه جناح‌ها و جریان‌هایی که ریشه در نظام دارند و منتسب حکومت هستند گذر کرده‌اند و آشکارا با فریاد «مرگ بر دیکتاتور» در جای جای ایران زمین خواسته خود را که همانا سرنگونی کلیت نظام است بیان می‌کنند.

بانو فاطمه سپهری، از اعضای بیانیهء ۱۴ نفر، در یک گفتگوی تلویزیونی به این سوال که «آیا اصلاحات می‌تواند نجات‌بخش ایران باشد؟» اینگونه پاسخ داد: «اگر این نظام را به یک ساختمان تشبیه کنیم باید با یک بلدوزر آن‌ را از پایه و اساس خراب کرد و بدون آن‌ که حتی از یک آجر آن استفاده کرد، و نظام آینده را با مصالح جدید از نو ساخت».

   این پاسخ خواست میلیون‌ها ایرانی است که حنای اپوزیسیون نما‌هایی مثل کروبی و خاتمی نزد آنان دیگر رنگی ندارد و عمر حکومت اسلامی برایشان به پایان رسیده است.

 

بازگشت به خانه