لینک های مربوط به «سکولار دموکراسی»

 سایت مرکز رایزنی ایران مداران

 پيمان نامهء عصر نو

-----------------------------

سایت حزب سکولار دموکرات ايرانيان

نشريهء «گيتی مداری» حزب

خبرگاه (خبرگزاری روزانهء حزب)

-------------------------

lمجموعه «ازمشروطه تا

سکولار دموکراسی»

مجموعهء «روزگار آلترناتیو»

مجموعهء «برای یک زندگی معمولی...»

-------------------------

پادکست های سکولار دموکرات ها

ويدئوهای کوتاه کلاس کادرسازی

ويدئوهای آموزشی   -    مفاهيم اصلی1

کنگره های سکولار دموکرات ها

سايت سکولاريسم نو

سایت سکولارهای سبز ايران

دوشنبه 12 تا چهارشنبه 14 آذر 1403 - 2 تا 4 دسامبر 2024

سردبیر: اسماعیل نوری علا       enooriala@gmail.com

                           

معرفی کوتاه کتاب «عصر سکولار»

علی عظیمی نژادان

چارلز تیلور، نویسندهء کتاب «عصر سکولار»، متولد هزار و نهصد و سی و یک سال ها استاد دانشگاه هایی مانند مک گیل کانادا و آکسفورد انگلیس بوده و از شارحان هگل و منتقدان مدرنیته محسوب می شود. کتاب «عصر سکولار» روند تحول اندیشه در غرب را از پانصد سال پیش تاکنون مورد تحلیل و بررسی قرار می دهد. این تغییرات شامل افزایش سواد و فردگرایی، رشد شهرها و تجارت و توسعهء علم و فناوری است. تیلور استدلال می کند که همهء این تحولات به عصر سکولار منجر شده است که در آن مردم دیگر به دنبال راهنمایی از منابع سنتی اقتدار نیستند و در عوض آنها برای تشخیص خوب و بد به عقل و تجربه فردی روی می آورند.

ضرورت حمایت از شاهزاده

برای رهبری دوران گذار

دکتر محمود مسائلی

چرا باید از این «آمادگی برای هدایت دوران گذار» حمایت کرد؟ از آنجایی که دوران گذار در فضایی انتزاعی و بریده از ساختارهای بین‌المللی تحقق پذیر نیست، و مواضع جامعهء بین‌المللی و کشورها – به‌عنوان بازیگران اصلی – بر آن تاثیرگذار است، پاسخ به این پرسش را می‌توان از زاویه دید: اول) تئوری‌های روابط بین‌الملل، و دوم) نظریه‌های حقوق بین‌الملل، مورد بررسی قرار داد.

خوش شانسی

حمیدرضا رحیمی

*بر اساس اعلام وزارت خارجه، مجتبی امانی که پس از مجروحیت در نتیجه انفجار پیجرها در بیروت توسط اسرائیل برای درمان به تهران منتقل شده بود، پس از بازیابی سلامتی خود، عازم محل ماموریت در بیروت خواهد شد. طبق تصاویر ، یک چشم سفیر کور شده و تعدادی از انگشتان وی هم قطع شده اند.

*فدوی: فکرش را بکن؛ اگر پیجر در جیب شلوارش بود، چه می شد!؟

یکی برای همه

نیوشا صدر

تصویر آهو دریایی که منتشر شد فکر کردم: "خودش است! همان که باید باشد، همان که باید می‌بودیم. همانی که من نبودم و دوستانم نبودند." بسیاری از ما زنها بارها و بارها با هر قدرشهامتی که در چنته داشتیم لحظه‌ای مشابه این را تجربه کرده‌ایم، در حد بضاعت از ممنوعه‌ها عبور کرده‌ایم و علیه این همه ظلم و تحقیر شوریده‌ایم تا بدن مان را تکه تکه از حکومت، از عرف، پس بگیریم، طره ای مو، یک وجب از ساعد، اندکی از گردن... و با پس گرفتن هر تکه‌ای آزار دیدیم و ناسزا شنیدیم و تحقیر شدیم. اما آن چه آهو کرد، ختم کلام بود.

شکست طرح شیعی منطقه ای

 و خودکشی خامنه ای

جلال ایجادی

می گویند عقرب زمانی که در محاصره آتش است، خودش را می کشد. حال اگر خودکشی هم نباشد گرمای آتش پروتئین ها و اسیدهای بدن را فلج نموده و نابود می کند. خامنه ای همان عقربی است که در محاصرهء آتش است. خشم و اعتراض و مبارزه مردم ایران علیه رژِیم اسلامی از یکسو و بحران و جنگی که رژیم در خاورمیانه و با اسرائیل به پانموده از سوی دیگر، گرمایش را به اندازه ای بالا برده که خامنه ای را در خود می سوزاند.

مسخ واقعیت در حاکمیت نمایشی

احمد علوی

ناترازی‌های و بحران های اقتصادی نیز تورم، بیکاری، ناترازی سوخت هم نشان از این است که اوضاع عادی نیست. این پدیده‌های ظاهرا متناقض را چگونه باید تفسیر کرد؟ پژوهشگر فرانسوی، «گای دبور» در کتاب جامعه نمایشی به تفصیل توضیح می‌دهد.

نکاتی خطاب به افسران و سربازان ارتش ایران

مرتضی انواری

در لحظه‌ای حساس از تاریخ کشورمان، ضروری است که به نقش و جایگاه ارتش ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در ساختار حکومت نگاهی واقع‌بینانه بیندازیم. ارتش، به‌عنوان حافظ تمامیت ارضی و امنیت ملت ایران، همواره جایگاهی ویژه در قلب مردم داشته است. در مقابل، سپاه پاسداران، نهادی که پس از انقلاب با مأموریتی متفاوت تأسیس شد، بیش از چهار دهه است که در مسیر دیگری حرکت می‌کند. و مطلب حاضر با هدف تشویق ارتش ایران به ایفای نقشی محوری در آینده کشور ارائه می‌شود؛ آینده‌ای که به‌دست مردم ایران ساخته خواهد شد و ارتش ملی می‌تواند یکی از ارکان کلیدی آن باشد.

درماندگی در رجزخوانی‌

سیامک بهاری

دیدار خامنه‌ای با فرماندهان نیروی دریایی و دیدار پزشکیان در مراسم بسیج مستضعفین، دو روی سکه ورشکستگی جمهوری اسلامی در تمامی عرصه‌‌های نظامی و سیاسی و اقتصادی را یکجا نمایان می‌‌کند. شکست از پی شکست در "میدان"، دود شدن توهمات و خیالبافی محور مقاومت و عمق استراتژیک، دست و پا زدن حکومت اسلامی در ورطه‌ای فروپاشی اقتصادی و مردم خشمگین و متنفر از حکومت اسلامی. حقیقت غیر قابل کتمان اوضاع کنونی است.

نسل جوان چگونه قربانی حکمرانی غلط شد؟

مولود پاکروان

به نظر می‌رسد دیالوگ معروف فیلم برادران کوئن - «جایی برای پیرمردها نیست» - کنایه‌ای از این روزهای ماست؛ پیش از آنکه بجنبیم، دیوار مصائب و مشکلات بر سرمان‌ آوار می‌شود! ایران معاصر البته، شباهتی به بیابان‌های وحشی تگزاس ندارد اما ناکارآمدی دولت‌ها، ضعف سیاست‌ها و خطاهای مکرر در سالیان اخیر، این سرزمین را هم به جایی تبدیل کرده که زیستن در آن به سادگی و در آرامش میسر نیست. آنها که پا به سن گذاشته‌اند و توانسته‌اند در جامعه و زندگی فردی جایگاه آبرومندانه‌ای برای خود دست‌وپا کنند این روزها صورت خود را با سیلی سرخ نگه می‌دارند و همچنان مدارا می‌کنند، اما برای جوان‌ترها... اوضاع پیچیده‌تر و دشوارتر است.

آرشیو حزب سکولار دموکرات ایرانیان

آرشیو ایران فردا   آرشیو  میهن   آرشیو گویا نیوز

طرحی برای صد روز نخست پس از رژیم

پروژهء ققنوس

در اکتبر ۲۰۲۲، در کنفرانس سن‌دیگو، رویکرد «تفکر سیستمی» را برای ایجاد یک دولت موقت (IG) در ایران ارائه کرد. به عنوان بخشی از این استراتژی، پروژه ققنوس ایران هجده بخش اساسی برای دولت موقت شناسایی کرد که شش بخش کلیدی به عنوان حیاتی برای ۱۰۰ روز اول گذار تعیین شدند. متخصصان در هر بخش چالش‌ها و استراتژی‌های حیاتی در ۱۰۰ روز اول گذار در ایران را شناسایی کرده‌ و از رویکردی مبتنی بر محاسبهء ریسک استفاده کرده‌اند که احتمال و تأثیر عدم قطعیت‌های احتمالی را ارزیابی می‌کند. این گزارش یک سند پویا است که برای افزودن ریسک‌ها و استراتژی‌های جدید به‌روزرسانی می‌شود و شامل یک ثبت جامع ریسک برای پیگیری است.

تلاش‌ شدید رژیم برای مماشات با دولت ترامپ

هدی رئوف

مقامات رسمی رژیم اسلامی بر مسیر دیپلماسی و گفتگوی مستقیم با آمریکا تمرکز کرده‌اند. این رویکرد با هدف متقاعد کردن ترامپ به ترک سیاست فشار حداکثری دنبال می‌شود... رژیم ایران تلاش دارد وانمود کند که فشار حداکثری نتوانسته تأثیری بر آن داشته باشد. در حالی که واقعیت نشان می‌دهد که سیاست «صفر کردن صادرات نفت» تأثیرات چشمگیری بر بودجهء دولت ایران گذاشته و توانایی مالی تهران برای حمایت از گروه‌هایی مانند حزب‌الله در دورهء اول ریاست جمهوری ترامپ به‌شدت کاهش یافته بود.

چند نکته در مورد اعلام آمادگی شاهزاده

اسماعیل نوری علا

اگرچه دقیقاً نمی دانم که چه امری باعث شده تا شاهزاده تصمیم بگیرد که، در این برهه از زمان، «آمادگی خود برای رهبری مبارزه علیه حکومت اسلامی (که با "اعلام رهبری»" فرق دارد) و رسیدن به یک حکومت سکولار دموکرات» را اعلام بدارد اما، از آنجا که از سال 1385 تاکنون همواره بر اهمیت نقش یگانهء شاهزاده در مبارزه علیه رژیم جنایتکار مسلط بر کشورمان تأکید داشته ام، انجام دو وظیفه را بر خود واجب می دانم.

ده ماه سخت برای رژيم اسلامی

علی رسولی

در گزارش اختصاصی روزنامهء «فایننشال تایمز» از رویکرد دولت دوم دونالد ترامپ در قبال ایران، به نقل از منابعی که به جزئیات برنامه‌ها و فعالیت‌های تیم انتقال قدرت رئیس ‌رژيم جدید آمریکا آشنا هستند، تصویری رعب‌آور برای رژيم اسلامی ترسیم شده است:

برنامهء یکشنبه ای که گذشت

11 آذر 1403 - 1 دسامبر 2024

----------------------------

تحلیل یک شطرنج سیاسی

دربررسی ائتلاف مشتاقان

----------------------------

فایل تصویری     فایل صوتی

----------------------------

سخنران: اسماعیل نوری علا

----------------------------

موانع فرهنگی شکوفائی نظام اجتماعی ایران

از دیدگاه تفکر سیستمی

 مهندس جمشید قراجه داغی

در گفتگو با اسماعیل نوری علا

https://www.mehripublication.com/

 پیوند برای دانلود مجانی نسخهء پی.دی.اف

سه کتاب برای دانلود رايگان

مبانی سکولاریسم نو

سکولاریسم نو برای ایران

نوشتهء اسماعیل نوری علا

زندگی و روزگار مصطفی کمال آتاتورک

نوشتهء «لرد کین راس»

ترجمهء اسماعیل نوری علا

پيوند به نسخهء رايگان اينترنتی

خرید از انتشارات فروغ - کلن آلمان