به پايگاه رسمی  حزب سکولاردموکرات ایرانیان    خوش آمديد

به روز شد در: جمعه 5 خرداد 1396 - 26 ماه مه 2017

ای ميل های حزب

تقاضای آشنائی با حزب

معنای لوگوی حزب

آموزشی / واژه خانه

فصلنامه های حزب

انتشارات

حزب در رسانه های اجتماعی

آرشيو مقالات

آرشيو مصاحبه ها

کلن آلمان - 21 اکتبر 2017 - 29 مهر 1396

پنجمين کنگرهء سالانهء سکولار دموکرات های ايران>>>

آشنائی

تاريخچه

اسناد پايه

مرامنامه

بنيادنامه

تشکيلات

شورای مرکزی

هيئت اجرائی

مشاوران

پيمان نامهء عصر نو

سومین همایش هجا

و مقاومت آنتی بیوتیکی حکومت اسلامی

واقعیت این است که باکتری جمهوری اسلامی، سی و هشت سال پس از انقلاب پنجاه و هفت، که تفاوت روشنفکران و مردم عادی را در این برهه های تحول اجتماعی نشان داد، گویی در برابر آنتی بیوتیک های مختلف مقاوم شده و راه حل های پیشین اپوزیسیون را در خدمت ادامه حیات خود، به کار می گیرد. اقلاً در عرصه بیولوژی، وقتی با چنین وضعیتی روبرو می شویم، روشن است که آنتی بیوتیک های قدیم را، بهتر است از خیرشان بگذریم، و آنتی بیوتیک های تازه ای بسازیم.

چرا، و چگونه، تحريم انتخابات شکست خورد؟
سام قندچی

از خود بپرسیم که «چرا مردم ایران، به تحريم انتخابات توجهی نشان نمی دهند؟» از سویی، در جبهه حکومت اسلامی، آقای حسن روحانی با برنامهء فاصله گرفتن از گذشته و نو کردن به پیش می آید و، از سوی دیگر، تحول خواهان، بسان تکرار برنامه های شکست خورده گذشته، جلوه می کنند. نیرویی نظیر "حزب سکولار دموکرات ایرانیان" نیز، که با برنامه ای واقعاً نو و آینده نگر به پیش آمده، نه تنها در رسانه های بین المللی دعوت نمی شود، بلکه آنهایی هم که می شناسند، می ترسند که مبادا اگر به برنامه این حزب پاسخ دهند، عملاً قدرت را نیروهایی که سال هاست اعتماد مردم را از دست داده اند، تصاحب کنند.

بایکوت کنندگان از دکمه های ترس نمی ترسند!

اسماعيل نوری علا

قلت اعتناء مردم به تحريم های اعلام شده از جانب اپوزيسيون و، در عين حال (بر اساس آمار اعلام شده از جانب حکومتی که هميشه دروغ گفته است) شرکت نکردن 16 ميليون ايرانی صاحب رأی در اين انتخابات (حتی اگر همين عدد را واقعی بدانيم) نشان از عمق و گسترندگی آگاهی مردم نسبت به بازی های رژيم و امتناع آگاهانهء آنها از شرکت در اين بازی ها دارد. اينان همان بايکوت کنندگان انتخابات، يا بهتر بگويم کل رژيم اند، که به خيابان نيامده و رأی نداده اند. اينان همان کسانی هستند که از عواقب رأی ندادن نترسيده و با عدم حضور خود در حوزه های رأی گيری اعلام کرده اند که اين رژيم را در کليت خود نمی خواهند و اين امتناع نه از آن سر است که کسی در اپوزيسيون خارج کشور شرکت در انتخابات را حرام اعلام کرده است.  نظر در اين مورد، و تنها با رفتار خود به ضرورت عدم شرکت در اين مضحکه رأی داده اند.

حسن روحانی؛ جام زهر تازهء حکومت اسلامی

منوچهر یزدیان

از يکسو با این پیش‌فرض که حسن روحانی در شرایط و اوضاع گفته شده گزینهء اصلی حکومت اسلامی برای سِمت رئیس جمهوری بوده و، از سوی دیگر، اگر بپذیریم که رأی‌دهندگان به گزینهء حکومت رأی نمی‌دهند، به این نتیجه می‌رسیم که کم هزینه‌ترین گونهء مهندسی و مدیریت انتخابات، در واقع، سناریوی حمایت ولایت فقیه، مافیای نظامی- اقتصادی و اصول ‌گرایان از کسی است که تمام مشخصات سرکوبگری، اعمال خشونت و تبعیض و از این دست را دارا باشد.

سفر ترامپ به ریاض، تنگناهای حکومت اسلامی ونقش اپوزیسیون
اسماعیل نوری علا، حسن اعتمادی، رامین پرهام
در برنامهء تلويزيونی «ياران»

با مدیریت علیرضا میبدی

پیامد‌های انتخابات، وضعیت اقتصادی،

و انزوای حکومت اسلامی

حسن اعتمادی، جمشید اسدی و مازیار شکوری

در برنامه تلويزيونی تفسیر خبر،

با مديريت جمشید چالنگی