تاريخ اعلام موجوديت «جنبش»: 14 امرداد 1392

تاريخ انتشار اين شماره: جمعه 26 تا  28 دی 1399 - 15 تا 17 ژانويه 2021

   اين نشريه دوشنبه ها و جمعه ها به روز می شود    سردبير: اسماعيل نوری علا  

  Fax: 509-352-9630    iraniansdm.n@gmail.com

توجه: پيوند به سايت «جنبش» بزبان انگلیسی: http://iransecularism.com

کوتاه، گويا، محض اطلاع - برگرفته از توئیتر:

نقطه‌ء پایان

مجید نفیسی

من آن گلوله‌ام / که هیتلر در مغز خود نشاند / در نهانگاه اش. // من آن لخته‌ء خونم / که استالین را به اغما کشاند / در خوابگاه اش. // من آن موریانه‌ام/ که عصای سلیمان را سائید / تا جسد ایستاده‌اش فرو‌ افتاد. // من آن نقطه‌ء پایانم؛ / چه باک اگر خودکامگان / خود را جاودان بخوانند.

يافتم، يافتيم، يافتند!

حمیدرضا رحیمی

پس از یک سال، عرق ریزان روح و جسم برادران گرامی، پیرامون فاجعهء هواپیمای اوکراینی، پژوش های عبادی- سیاسی به بار نشست و برادران موشک بر کف، با "تهدیدات" خداوند متعال و ظل توجهات حضرت بقیة الله، دامت تخریباته، سرانجام، و با سلام و صلوات، مقصر فاجعهء مذکور، بشرح زیر، شناسائی و برای مجازات، به قاصم الجبارین سپرده شد.

* صدای آلمان: سپاه پاسداران به مناسبت سالگرد سرنگون کردن هواپیمای اوکراینی، ایالات متحده را به عنوان مسئول اصلی این فاجعه معرفی کرد.

* فدوی: خب اگر مشکل دیگری که نیست، فدوی رفع زحمت کند!

پادکست های حزب سکولار دموکرات ايرانیان

دوره سوم - شماره 13

******سرچشمه های کار و درآمد /2******

آرشيوپادکست ها- دوره اول - دوره های دوم وسوم

از تعریف سکولاریسم و انواع آن

تا نگاهی به نظام اهریمن حاکم برمیهن و اپوزیسیون آن

گفتگوی سعيد بهبهانی با اسماعيل نوری علا

پيوند به فايل صوتی

پرواز 752؛ روایت یک سال جعل از موضع «کارشناسی»

حسین باستانی

با گذشت یک سال از سرنگونی بویینگ 737 اوکراینی به شماره 752 و کشته شدن 176 سرنشین آن، پرونده این فاجعه هنوز در افکار عمومی بسته نشده. ویژگی آشنای این پرونده، انتشار متراکم اخبار جعلی راجع به آن از سوی مسئولان و رسانه های حکومتی ایران است که تاکنون، در مناسبت‌های گوناگون مورد اشاره ناظران قرار گرفته. در عین حال فرایند انتشار اخبار جعلی در پرونده پرواز  752 ویژگی‌هایی داشته که این پرونده را، حتی از بسیاری از دیگر نمونه های مشابه “روایت سازی” در فضای رسمی مجزا می کند.

دیوانه‌ای در رأس حکومت

کوروش گلنام

مردمِ ایران به‌حالِ خود رها شده‌اند. نگارنده و شماری دیگر پیش‌ از‌ این نیز گفته‌اند که خودبزرگ‌بینی، دنیا‌پرستی و قدرتِ نا‌پاسخ‌گو چنان علی‌ خامنه‌ای را در چنگالِ خود گرفته است که او را دچارِ جنون کرده است. حکمِ حکومتیِ نخریدنِ واکسن از آمریکا و انگلستان و یا فرانسه یک‌بار دیگر به‌روشنی نشان‌داد که این آدم گرفتاریِ روانی دارد و نمی‌تواند سالم باشد و هر روز فرمانروایی‌اش در خیل چاپلوسان، بله‌قربان‌گویان و دزدان، آسیب‌هایِ هرچه بیش‌تری بر مردم ایران وارد خواهد ‌کرد.

ولایت فقیه و روباهی که داشت کور می شد

امیر حسین لاد ن

پیر مرد به روباه گفت: باید بروی بالای تپه ای که آن را به کثافت نکشیده ای، و کمی از خاک اش را به چشم هایت بریزی، و شفا پیدا خواهی کرد! روباه دو دستی زد توی سرش و گفت: «پس کور شدم، کور شدم؛ تپه ای که به کثافت نکشیده باشم، وجود ندارد!» ولایت فقیه، مانند این روباهِ نابینا، جای سالمی در زندگی ایرانیان باقی نگذاشته. این مدعیان، واسطه ها، و دلال های مذهب دیگر از هیچ اعتباری برخوردار نیستند؛ و تنها علاجِ کار نابودی است.

آيا رژيم اسلامی به «نقطهء تکینگی» رسیده است
سام قندچی

سؤال این است که از خیزش دی ماه 96، حدود 3 سالی گذشته است و وضعیت انقلابی همچنان با افت و خیز ادامه یافته، که با آنچه ما از وضعیت انقلابی شناخت داشته ایم بسیار متفاوت، و به یکی دو سال محدود نمانده است. اینجاست که نظریهء دکتر شهریار آهی را می توانیم بررسی کنیم. آیا در این 3 سال، رژيم اسلامی در «وضعيت انقلابی» نقطهء «تکینگی» یا «سینگولاریته»، باقی مانده است؟

یک ملت بی‌کشور!

آرمان امیری

در علوم سیاسی، آنچه ما «کشور» می‌خوانیم، با مفهوم State توصیف می‌شود که چهار مولفه اصلی دارد: جغرافیا، جمعیت، حکومت و حاکمیت. وقتی کسی به ما می‌گوید «کشورتان است»، احتمالا منظورش اشاره به همین واحد سیاسی است که با چیزی فراتر از یک مشت جمعیت رها شده در یک محدوده جغرافیایی تعریف می‌شود. در داخل اما اوضاع به گونه دیگری است! اینجا حتی ارشدترین مقامات رسمی، درست همان زمانی که بر بالاترین جایگاه‌های حقوقی تکیه زده‌اند گمان می‌کنند که «خبر نداشتم» هنوز برایشان یک گزینه است!

 کشتار‌‌های دههء شصت فراموش نمی‌شوند

گفتگو با شکوفهء سخی

سال گذشته میلادی، کارشناسان حقوق بشر سازمان ملل با ارسال نامه‌ای 18 صفحه‌ای به دولت ایران تأکید کردند ناپدید سازی‌ های قهری قربانیان کشتارهای دهه 60 و اعدام‌های سال 67، «تا زمان روشن شدن سرنوشت و محل دفن» آنها همچنان ادامه خواهد یافت... شکوفه سخی، فعال جنبش دادخواهی که هشت سال از دوران جوانی خود در دهه 60 را در زندان‌های اوین و قزلحصار به‌ سر برده، یکی از کسانی‌ است که روایت اش از آن سال‌ها با عنوان «مزه مارتادلا» در این کتاب بازتاب یافته است.

ضرورت همگرائی مبارزانِ دو سوی مرز

لیلا زارعی

می توان پرسید راه حلی که حکومت در اين شرايط اجتناب ناپذير انتخاب کرده چيست؟ اين راه حل را در ظهور پديده ای جديد می توان دريافت. اکنون شاهدیم که حکومت، با شناخت جایگاه و اعتبار سیاسی برخی از این رهبران در عرصه داخلی و بین المللی، می کوشد تا با تولید برخی جریانات داخلی و چهره های نه چندان آشنا در میان جامعه، تمرکز و نگاه جامعه به رهبران برون مرز را ناامید و مخدوش ساخته و نوعی سردرگمی در میان جامعه ایجاد نماید. اما در اين رابطه می توان انديشيد که چنين راه حلی تا چه حد امکان کامیابی دارد.

فریب استراتژیک و لابی رژيم اسلامی در غرب

حسین آزادی

رژيم اسلامی همیشه تلاش داشته تا از عادی سازی روابط با غرب و به ویژه آمریکا خودداری کند تا تغییر استراتژی نداده و سیاست های همیشگی را در صورت امکان با شدت بیشتری ادامه دهد. در این راستا نظام به ایجاد لابی گسترده ای در غرب و به ویژه آمریکا روی آورده است. اصلی ترین هدف راهبردی این لابی که دقیقا در انطباق با اهداف بلند مدت نهادهای امنیتی نظام قرار دارد، باور پذیر کردن یک فریب استراتژیک است: تبلیغ و برجسته کردن ایده و همچنین جریان اصلاحات در ایران تا ایرانیان داخل و خارج کشور و از جمله غرب و آمریکا را از پیگیری سیاست تغییر نظام در ایران منصرف کنند.

از ماست که بر ماست!

مو پروین

از دلایل عمده ای که دنیای غرب بدنبال سازش و پذیرش رژیم اسلامی است، نبودن آلترناتیو است. این آلترناتیو مردمی که بوجود آید و حکومتی دموکرات را نوید دهد، که نه احتیاج به نیروی اتمی و نه تروریست های منطقه دارد، به احتمال زیاد دنیای غرب را به این آگاهی خواهد رساند که منافع اش در آن است که تنها با اعلام اینکه این رژیم را تحت هیچ شرایطی به رسمیت نمی شناسد، بدون هیچ نوع مداخلهء نظامی، بگذارد که آزادی خواهان ایران این رژیم را بر افکنند. روزی که میلیون ها زن ایران، موی و روی افشان، در کنار مردان به خیابان ها بریزند، پایان عمر ددمنشان حاکم است.

اصول کار اين سایت 

 ◊ جستجو در این سايت

  آرشيو صفحات اول  سايت

  پيوند به سايت های ديگر

برنامهء يکشنبهء پيش رو

21 دی 1399- 10 ژانویهء 2021

  موضوع: 

  ژورنالیسم امروز

  در رسانه های اجتماعی

سخنران:

کيانوش توکلی

سردبير سايت «ايران گلوبال»

مدير نشست:

محمود ابطحی

همراه با نظرات حضار

و پيام های رسيده از خارج مهستان

پيامگير جديد مهستان به شماره

004915217872145

پيوندهای جنبش:

  ◊ مهستان جنبش سکولار دموکراسی

  ◊ آرشيو برنامه های يکشنبهء مهستان

 

  ◊ حزب سکولار دموکرت ايرانيان

  ◊ نشريهء «گيتی مداری» حزب

  ◊ خبرگاه (خبرگزاری روزانهء حزب)

  ◊ ويدئوهای کوتاه کلاس کادرسازی

  ◊ پادکست سکولار دموکرات ها

 

  ◊ کنگرهء سالانهء سکولار دموکراتها

 

  ◊ سايت سکولاريسم نو

  ◊ شبکه سکولارهای سبز ايران

 

  ◊ بيانيهء پويشگری

  ◊ اعلاميه دربارهء جايزهء صلح نوبل

  ◊ «ماايرانی بی تبعيض میخواهيم»

  ◊ پيمان نامهء عصر نو

  ◊ بیانیهء جدایی کامل حکومت ومذهب

 

  ◊ ويدئوهای آموزشی

  ◊ مفاهيم اصلی

دو کتاب از اسماعيل نوری علا

مبانی سکولاريسم نو

سکولاريسم نو برای ايران

نحوهء سفارش و خريد >>>

پيوند به نسخهء رايگان اينترنتی

 

 

 

 

 

 

 

HHHHHHHHHHHHH