چهارشنبه 21 و يپنج شنبه 22 تير 1396 ـ  12 و 13 جولای 2017

پيوند به سايت ها و وبلاگ های  سکولار دموکرات

دعوت به مطالعه و امضای بیانیهء «جدایی کامل حکومت و مذهب در ایران»

سایت تدارک پلاتفرمی برای حزبی آینده نگر

پيمان نامهء عصر نو

فصل نامهء «گيتی مداری»

<<< سايت پنجمين کنگرهء سکولار دموکرات های ايران آغاز بکار کرد >>>

توجه: شمارهء دوم «گيتی مداری»، فصلنامهء حزب سکولار دموکرات ايرانيان، منتشر شد>>>

تأسيس: 14 امرداد 1392

جستجو در سايت

تماس با سردبير

آرشيو صفحات اول سايت

آرشيو کلی مقالات  

آرشيو بر حسب نام نويسندگان

بيانيه های سازمان های ديگر

فهرست مقالاتی درباره مفاهيم

ويدئوهای آموزشی

ای ميل:

iranian.sdmcc@gmail.com

سردبير: اسماعيل نوری علا 

1. ما با مذهب و عقيدهء هيچکس سر دعوا نداريم اما حضور مذهب و ايدئولوژی هيچکس را در قانون اساسی و نهادهای حکومتی  نمی پذيريم.

2. همچنين، از آنجا که حکومت اسلامی مسلط  بر ايران را قابل اصلاح و حتی قانونی نمی دانيم، طبعاً، در خارج کشور، از آن مطالبه ای هم نداريم؛

3. و به همين دليل می توان انتظار داشت که  نام هيچ يک از هواداران جنبش در زير نامه هائی که خطاب به گردانندگان رژيم نوشته می شوند ديده نشود.

4. اما، در عين حال، ما از همهء مطالبات بر حق هموطنان اسير خود در داخل از غاصبان حکومت مسلط بر کشورمان حمايت می کنيم.

5. آنچه دراين سايت اختصاصی و غير خبری منتشر می شود يا در موافقت با سکولار دموکراسی است (مثل نوشته های انحلال طلبان و مخالفان حکومت اسلامی) و يا در مخالفت با آن (مثل نوشته های اصلاح طلبان، که با نوار توضيحی مشخص می شوند) و يا مسائل را بصورت جدی و طنر از ديدگاه سکولار دموکرات مطرح می کند. در همه حال اصولی که در صدر اين صفحه آمده و نيز در «پيمان نامهء عصر نو» منعکس اند، راهنمای ما محسوب می شوند.

6. انتخاب مقالات وارده و برگرفته از منابع مختلف، و همچنين انتخاب تيتر مناسبی برای آنها  با سردبير است.

7. ما به احترام «جمهوريت»، در اين پايگاه، هر کجا سخن از حکومت مسلط  بر ايران پيش آيد، واژهء «جمهوری» به «حکومت» يا «رژيم»  تبديل می شود.

8. و از آنجا که بين ايران و ملت ايران  از يکسو، و حکومت اسلامی مسلط بر کشورمان، از سوی ديگر، تفاوت و جدائی قائليم، در هر متن که واژهء ايران بکار رفته اما منظور رژيم اسلامی باشد، ما بجای ايران عبارت «رژيم ايران» يا «رژيم» مسلط بر ايران» را بکار می بريم.

اعلاميهء جهانی حقوق بشر

و پيوند به يک ويدئو

اکسیون اعتراضی و مسالمت آمیز ترکیه

برای ملت های دیگر چه پیامی دارد؟

کمال اجوت، استانبول

راه پیمایی چند صد هزار نفره در اعتراض به سرکوبگری های فزاینده دولت رجب طیب اردوغان، گرچه نمی تواند به براندازی دولت او بیانجامد، ولی ضربه دیگری بر حکومتی بود که با ادعای مقابله با «کودتای نافرجام» ده ها هزار نفر را بازداشت و یا از سمت های اداری خود برکنار کرده است. این راه پیمایی چهارصد و پنجاه کيلومتری، می تواند برای دیگر مردمان منطقه که آنان نیز علیه ستم و استبداد پیکار می کنند، یک نمونه و درس باشد.>>>

زندان اوین به جاذبهء گردشگری تبدیل می شود!

به گزارش خبرگزاری تسنیم، پنجاه تن از سفیران خارجی مقیم تهران با حضور در زندان اوین از بندهای این زندان بازدید کردند. سفرای خارجی مقیم تهران با اظهار شگفتی از وضعیت سلول ها و رفاه و سرویس و خدماتی که به زندانیان داده می شود ابتدا تصور کردند اشتباهاً و به علت آشنا نبودن با آدرس محل وارد یک هتل دابل فایو استار (ده ستاره!) شده اند؛ اما مسئولان زندان آنها را از اشتباه در آوردند و گفتند: «درست تشریف آورده اید، اینجا زندان معروف اوین و از  جاذبه های گردشگری ایران است که بیشتر  گردشگران خارجی، بویژه  گردشگران آمریکایی و اروپایی، پس از ورود به کشورمان ترجیحاً چند ماه و حتی چند سال در آن اقامت می کنند!» سپس هوای دلچسب کوهستان اوین و جمع زندانیان خوشگذران در محوطهء ییلاقی زندان و استعمال قلیان و زدن چای داغ و خوردن فالوده و بستنی در سایه سار چنارهای زندان توجه سفرای خارجی را جلب کرد...

واهمه!

حمیدرضا رحیمی

راست اش از خوانندگان محترم ضدانقلاب چه پنهان که فدوی دل اش نمی خواهد که بسیاری چیزها، در ایران سابق اتفاق بیفتد، چرا؟ پاسخ بسیار ساده ست، چون از عواقب اش می ترسد!.. بله؟... انقلاب؟ نخیر، آن که پیش از این، گلاب به رویتان، اگر نگويد بصورت تنقیه، بهر حال صرف شده است!.. اما مطلب، تاریخی تر از این حرف هاست! بی خودی نیست که فدوی، سنگ اسلام عزیز را  به سینه زده و بویژه در ایام مبارک سوگواری، شدیداً جامه بر تن بیعار دریده، و ذوالفقار بر ملاج بیمار می کوبد. این حال، البته منحصر به فدوی نیست و گریبانگیر سایر مؤمنین و مؤمنات، کثرالله امثالهم، نیز می شود. فدوی در این پیوند، یکی دو مستوره را در پی بدست می دهد  تا رستگار شود.

ابتکار امامان مساجد اروپا

در اعتراض به تروریسم اسلامی

گزارش صدای آلمان

حدود شصت امام مسجد روز شنبه (هشتم ژوئیه/ هفدهم تیر) سفری را آغاز کردند که هدف اش مبارزه با تروریسم اعلام شده است. آنها پس از به جای آوردن نماز در خیابان شانزه‌لیزه پاریس، جایی که یک افسر پلیس فرانسه در ماه آوریل امسال جان خود را در یک تیراندازی از دست داد، سوار اتوبوس شده و به سمت برلین به راه افتادند. به گفته امام شهر "نیم" واقع در جنوب فرانسه آنها قصد دارند با این سفر "پیام انسان ‌دوستی و برادری علیه تروریسم" را به گوش همه برسانند. روحانیون مسلمان شرکت‌ کننده در این حرکت از جمله از کشورهای فرانسه، بلژیک، بریتانیا، تونس و آلمان هستند. قرار است در مسیر سفر روحانیون دیگری نیز به این گروه بپیوندند.

«سپاه» طبل توخالی است!

محسن سازگارا، از سازندگان اوليهء سپاه پاسداران

در تکه ای از گفتگوی کيهان لندن با او

پرسش: بعد از جريان داعش... وزارت اطلاعات و سپاه و کمیسیون امنیت ملی مجلس در چند نشست اعلام کرده اند که ساختارهای امنیتی و حفاظتی پُر از اشکال بوده و نیاز به تغییرات اساسی است، اصل ماجرا چیست؟ مقابله و واکنشی منسجم و قدرتمند یا ضعف امنیتی؟

پاسخ: ...این حمله در قلب پایتخت بیش از همه باید سرزنش آن را متوجه سپاه کرد که امنیت اماکن حساس طبق اساسنامه دست آنهاست، از جمله امنیت مجلس. شاید به همین دلیل هم فرمانده سپاه تهران را عوض کردند. هر قدر پایین و بالا بروند، ضعف مدیریت بوده... از این سپاهی‌ها از زمان جنگ ایران و عراق خاطرت زیادی دارم، همین هارت و پورت‌ها و ژست‌ها و به اصطلاح این دوی علی گلابی می‌گیرند که این طور می‌کنیم و آنطور می‌کنیم در عمل پر بودند از سوء مدیریت و عدم انضباط و کم اهمیت بودن آموزش کادر ورزیده و واقعاً بهای آن در جنگ ایران و عراق جان هزاران جوان ایرانی بود... مهم این است که مردم آگاه شوند که قیافه‌ گرفتن‌های این سپاهیان طبل توخالی است و بادی است که با یک سوزن می‌خوابد و موضوعی است که خودشان هم از آن وحشت دارند. چون حاکمیت فعلی برپایهء‏ موازنه دو مطلق برقرار است که به مردم بقبولانند شما مطلقاً ضعیف هستید و ما مطلقاً زورمندیم. این معادله وقتی در ذهن مردم بشکند سرنگون میشوند به همین دلیل وقتی ضرباتی این چنینی می‌خورند در کوتاه‌ ترین زمان با تبلیغات گسترده سعی می‌کنند تصویر شکست خورده خود را بازسازی کنند و قدرتمند بودن بدون چون چرای خود را رفو کنند. (لينک کل گفتگو)

پیامی به ابطحی، سروش، شبستری، تاجزاده، و خاتمی:

آقایان، خجالت بکشید!

مهدی جلالی تهرانی

نبود آلترناتیو کمک به ادامهء حیات حکومت اسلامی است

مسعود نقره کار و حسن اعتمادی

در گفتگو با سعید بهبهانی - تلويزيون ميهن

منشور کوروش، دليل ناحق بودن حکومت اسلامی ست!

شکوه میرزادگی

من از دیدن مجسمه ی منشور کوروش - که به نام «آزادی» در کالیفرنیا نشسته است - بسیار خوشحالم؛ زیرا باور دارم که این منشور حتی اگر به جای دست های افرادی علاقمند به فرهنگ ایران، با دست های حکومت اسلامی هم ساخته می شد، نمی توانست هیچ زیبایی و حرمتی را به اين حکومت اضافه کند، چرا که حضور منشور کوروش، با مفادی که در آن هست، در هر کجایی، تأکیدی بر ناحق بودن حکومت اسلامی در ایرانی ست که دو هزار و پانصد سال قبل با این مفاد آشنا بود و اکنون ایرانیِ قرن بیست و یکمی در حسرت آن آه می کشد.

رضا پهلوی، مجاهدین خلق و دو اتفاق مرتبط با آینده ایران

رضا تقی زاده

فصل مشترک بسیار با اهمیت رضا پهلوی و مجاهدین خلق شهرت و شناسایی عام از آنها در درون ایران است؛ در ایران شاید از یکصد هزار پیر و جوان، نود درصد نام رضا پهلوی فرزند شاه و نام سازمان مجاهدین خلق را شنیده‌اند در حالی که شگفت‌آور خواهد بود اگر حتی یک درصد از وجود و نام و نشان و تلاش‌های گروه‌های دیگر اپوزیسیون شنیده باشند، چه رسد تاثیر پذیری از آنها. پرسش بسیار حساس این است که تلفیق نقاط قوت این دو نیروی شناخته شده و حذف نقاط ضعف آنها در آینده‌ای قابل پیش‌بینی، و بخصوص در دوران انتقالی حکومت اسلامی ایران ممکن است؟

با لچک در ایران نمی توان به قدرت رسید!

مینا احدی  - از حزب کمونيست کارگری ايران

این روزها اخبار تجمع مجاهدین از العربیه و کم کم رسانه های نان به نرخ روز خور ایرانی، چپ و راست مطرح می شود. برای آیندهء ایران ظاهراٌ دارند برنامه ریزی می کنند. البته ناگفته نماند این تجمع در ایران و بین جوانان و مردم منزجر از این باند نه به عنوان فرصت، بلکه به عنوان خطر یک باند سیاه که می کوشد بهر طریق ممکن به نان و نوایی برسد، دیده می شود. سازمان مجاهدین خلق و طرفداران اش فقط کافی است سری به مدیای اجتماعی در ایران زده و یا با چند نفر از جوانان، فعالین جنبش های اعتراضی و مردم عادی حرف بزنند تا عمق نفرت مردم از این جریان پوشالی و مرتجع را بفهمند.

از شورای مقاومت تا شورای مقاومت

سام قندچی

واقعیت این است که ائتلاف موفق اپوزیسیون، نیرویی را در مرکز خود می خواهد که قابل اعتماد مردم باشد و آن نیروهایی که در همه این سی و چند سال گذشته بیشترین بودجه را داشته و در رسانه های بین المللی هم مطرح شده اند، اگر چنین نیرویی بودند، تا به حال چنین ائتلافی شکل گرفته بود. همه از مثال آیت الله خمینی استفاده می کنند که توانست چنین کاری کند. واقعیت این است که بگفته خودش خدعه کرد و البته موفق هم شد و همه اپوزیسیون ایران هم به او اعتماد کردند؛ اما، باید گفت بنظر نمی رسد به این راحتی ها دیگر بشود خدعه کرد و اپوزیسیون ایران را فریفت.

© 2017 ـ Iranian Secular Democracy Movement - iraniansdm@gmail.com - Fax: 509-352-9630

00000000000000000000000000