آرشيو بيانيه های سازمان ها Fax: 509-352-9630
توجه: در اين لينک
1. ما با مذهب و عقيدهء هيچکس سر دعوا نداريم اما حضور مذهب و ايدئولوژی کسی را در قانون اساسی و نهادهای حکومتی نمی پذيريم.
2. و از آنجا که حکومت اسلامی مسلط بر ايران را قابل اصلاح و حتی قانونی نمی دانيم، طبعاً، در خارج کشور، از آن جز خواست انحلال مطالبه ای نداريم؛
3. و به همين دليل می توان انتظار داشت که نام هيچ يک از هواداران جنبش در زير نامه هائی که خطاب به گردانندگان رژيم نوشته می شوند ديده نشود.
4. اما، در عين حال، ما از همهء مطالبات بر حق هموطنان اسير خود در داخل کشور از غاصبان حکومت مسلط بر سرزمين مان حمايت می کنيم.
5. آنچه در اين سايت «اختصاصی و غير خبری» منتشر می شود يا در موافقت با سکولار دموکراسی است (مثل نوشته های انحلال طلبان و مخالفان حکومت اسلامی) و يا در مخالفت با آن (مثل نوشته های اصلاح طلبان، که با نوار توضيحی مشخص می شوند) و يا مسائل را بصورت جدی و طنر از ديدگاهی سکولار دموکرات مطرح می کند. در همه حال اصولی که در «پيمان نامهء عصر نو» منعکس اند، راهنمای ما محسوب می شوند.
6. انتخاب مقالات وارده و برگرفته از منابع مختلف، و همچنين انتخاب تيتر مناسبی برای آنها با سردبير است.
7. به احترام «جمهوريت»، در اين پايگاه، هر کجا سخن از حکومت مسلط بر ايران پيش آيد، واژهء «جمهوری» به «حکومت» يا «رژيم» تبديل می شود.
8. و از آنجا که بين ايران و ملت ايران از يکسو، و حکومت اسلامی مسلط بر کشورمان، از سوی ديگر، تفاوت و جدائی قائليم، در هر متن که واژهء ايران بکار رفته اما منظور رژيم اسلامی باشد، ما بجای ايران عبارت «رژيم ايران» يا «رژيم مسلط بر ايران» را بکار می بريم.
|
|
||||||
تأسيس: 14 امرداد 1392 تاريخ انتشار اين شماره: جمعه يکم تا يک شنبه سوم دی ماه 1396 (يلدا)- 22 تا 24 دسامبر 2017
پيوند به سايت ها و وبلاگ های سکولار دموکرات
|
|||||||
محمد ارسی و
داستان لنینیست
های ایران
«جهادگری»، زير ذره بين کارشناسان (بحث و جدل بسيار و تحقيق ميداني اندک) از سال ها پيش، و به ويژه پس از سوء قصدهاي ژانويه و نوامبر سال قبل در پاريس، جهادگریِ به وجود آمده يا رشد يافته درغرب پرسش ها و جدل هاي بسياري برانگيخته است. هر حمله [ی تروريستي] در اروپا يا ايالات متحده بحث را به ريشه هاي مشکل و کارآمدترين راه محدود کردن آن مي کشاند. ايدهء انداختن مسئوليت به گردن اسلام، به عنوان يک دين و فرهنگ، بحث عمومي را زهرآگين مي کند اگرچه هواداران آن، به ويژه در عرصهء سياسي، در اقليت هستند. ◄
ويدئوی مراسم افتتاح نشست 50 نفر اول داوطبان ◄
گفتگوی تلويزيونی دربارهء مهستان دربرنامه ای از دکتر پريسا ساعد ◄
کنفرانس جديد شورای ملی مقاومت در پاریس کنفرانس بینالمللی موسوم به «رژیم ملاها در بحران، وضعیت انفجاری در ایران، دخالت در کشورهای دیگر» که برگزار کنندهء آن نهاد موسوم به « شورای ملی مقاومت ایران» بود، اقدامات بیثبات کننده و خصمانهء رژیم اسلامی در منطقه، را همزمان با سرکوب گری سپاه پاسداران برای حفظ رژیم در داخل ایران، مورد اصلی و کانونی سخنرانیها قرار داده بود. در این کنفرانس چهرههایی سرشناس از آمریکا، کانادا، اتحادیه اروپا و خاورمیانه حضور داشتند. ◄نتايج افزايش حقوق نمايندگان مجلس انتشار اخبار در مورد افزایش هفتاد درصدی حقوق نمایندگان مجلس شورای اسلامی موجب هجوم روستائیان به تهران جهت نماینده یا وزیر شدن گردیده و اکثر چوپانان گوسفندان را به امان خدا رها کرده و برای وزیر یا وکیل شدن در راه تهران هستند. چرا که آنها قبل از نماینده شدن به صورت روز مزد جهت بردن گوسفندان به صحرا و یا آبیاری جالیز و باد دادن جو و گندم حداکثر بخاطر یک صبح تا غروب پنجاه هزار تومان درآمد داشتند! در حال حاضر به علت خشکسالی و واردات بی رویه محصولات کشاورزی و دامی بهترین شغل برای بیکاران روستایی و طبقه کم سواد و بی سواد که درآمد بالایی هم دارد نمایندگی مجلس است که تخصصی هم لازم ندارد. ◄ * دویچه وله: فرماندار تهران ایدهء ایجاد یک پارک مخصوص برای تجمعات و اعتراضات را مطرح کرده است. عیسی فرهادی (فرماندار) از عبارت "تخلیهء اعتراضات مردمی" سخن میگوید. مدعی است که چنین پارکی به مردم معترض امکان میدهد، بیایند و خشم و اعتراض خود را "تخلیه" کنند.* فدوی: بین خودمان باشد، ضد انقلاب نشنود، ملت خوف آن دارد که برادران حوصله شان در ارتباط با بازداشت و انتقال یکی یکی روزنامه نگاران، نویسندگان، فعالان مدنی و کارگری به «آرامسايشگاه» ها سر رفته و بنا دارند که همه را فله ای به هتل چند ستارهء اوین منتقل فرمایند! ◄ |
تأمین هزینههای کشور مشکل شده است!
علی شمخانی، نمایندهء رهبر در شورای عالی امنیت ملی
عضویت اقلیتهای دینی در شورای شهر و روستا شورای نگهبان قانون اساسی حکومت اسلامی شورای نگهبان تصمیمات مجلس دربارهء حق عضویت اقلیتهای دینی در شوراهای شهر و روستا را با استناد به یک سخنرانی آیتالله روحالله خمینی، بنیانگذار جمهوری اسلامی، رد کرد. خمینی در این سخنرانی مورخ دوازدهم مهر هزار و سيصد و پنجاه و هشت گفته بود که اعضای شورای شهر باید «مُسْلِم» باشند... مجلس در واکنش به ماجرای سپنتا نیکنام، عضو شورای شهر یزد، که به دلیل زرتشتی بودن عضویت اش در شورای این شهر تعلیق شد، طرح اصلاح قانون انتخابات شوراها را تصویب کرده بود. پیش از تصویب این طرح، دیوان عدالت اداری و شورای نگهبان، با این استدلال که عضویت سپنتا نیکنام در شورای شهر یزد به معنی «سبیل کفار بر مسلمین» است، حق او را برای نمایندگی مردم یزد رد کرده بود. ◄
نارضایتی اقتصادی در ایران رو به رشد و گسترش است
وضعیت کنونی و آینده اقتصاد ایران پاسخ فریدون خاوند (تحلیلگر اقتصادی) به پرشس های خوانندگان سايت راديو فردا
برجام زمینهساز تعامل بعدی با ایران است! رازی که «فدریکا موگرینی» افشا کرد
|