آغاز کار جنبش: 14 امرداد 1392

 Fax: 509-352-9630

  iraniansdm.n@gmail.com

سردبير: اسماعيل نوری علا

 

 

مقالاتی دربارهء مفاهيم اصلی

ويدئوهای آموزشی

دعوت به مطالعه و امضای

بیانیهء «جدایی کامل حکومت

و مذهب در ایران»

بيانيه جنبش دربارهء برجام

18 شهريور 1394

با ميزبانی مهستان

در شنبه و يکشنبه

31 شهريور - 1 مهر 1397

22 و 23 سپتامبر 2018

ششمين کنگرهء

سکولار دموکرات های ايران

برگزار شد:

پخش تلويزيون کانال يک

پخش تلويزيون ميهن:

فايل های تصويری    فايل های صوتی

پخش در فيس بوک مهستان

پيوند به آرشيو برنامه های مهستان

1. ما با مذهب و عقيدهء هيچکس سر دعوا نداريم اما حضور مذهب و ايدئولوژی کسی را در قانون اساسی و نهادهای حکومتی  نمی پذيريم.

2. و از آنجا که حکومت اسلامی مسلط  بر ايران را قابل اصلاح و حتی قانونی نمی دانيم، طبعاً، در خارج کشور، از آن جز خواست انحلال مطالبه ای نداريم؛

3. و به همين دليل می توان انتظار داشت که  نام هيچ يک از هواداران جنبش در زير نامه هائی که خطاب به گردانندگان رژيم نوشته می شوند ديده نشود.

4. اما، در عين حال، ما از همهء مطالبات بر حق هموطنان اسير خود در داخل کشور از غاصبان حکومت مسلط بر سرزمين مان حمايت می کنيم.

5. آنچه در اين سايت «اختصاصی و غير خبری» منتشر می شود يا در موافقت با سکولار دموکراسی است (مثل نوشته های انحلال طلبان و مخالفان حکومت اسلامی) و يا در مخالفت با آن (مثل نوشته های اصلاح طلبان، که با نوار توضيحی مشخص می شوند) و يا مسائل را بصورت جدی و طنر از ديدگاهی سکولار دموکرات مطرح می کند. در همه حال اصولی که  در «پيمان نامهء عصر نو» منعکس اند، راهنمای ما محسوب می شوند.

6. انتخاب مقالات وارده و برگرفته از منابع مختلف، و همچنين انتخاب تيتر مناسبی برای آنها  با سردبير است.

7. به احترام «جمهوريت»، در اين پايگاه، هر کجا سخن از حکومت مسلط  بر ايران پيش آيد، واژهء «جمهوری» به «حکومت» يا «رژيم»  تبديل می شود.

8. و از آنجا که بين ايران و ملت ايران  از يکسو، و حکومت اسلامی مسلط بر کشورمان، از سوی ديگر، تفاوت و جدائی قائليم، در هر متن که واژهء ايران بکار رفته اما منظور رژيم اسلامی باشد، ما بجای ايران عبارت «رژيم ايران» يا «رژيم مسلط بر ايران» را بکار می بريم.

توجه: مطالب مندرج در اين پايگاه نظر شخصی نويسندگان و يا سازمان های مختلف است که به دليل

ارتباط ارتباط شان با مسائل مورد توجه جنبش انتخاب شده اند و لزومآً نظر جنبش نيستند.

نظر رسمی جنبش هميشه و فقط با امضای سخنگوی آن منتشر می شود.

دوشنبه 2 تا پنج شنبه 6 مهر 1397 - 24 تا 27 سپتامبر 2018

آرشيو صفحات اول اين سايت                 جستجو در اين سايت                 پيوند به سايت های ديگر

سايت مهستان            آرشيو يکشنبه های مهستان          برنامهء «رمز پيروزی»

پيمان نامهء عصر نو         سايت کنگره سالانهء سکولار دموکرات های ايران

حزب سکولار دموکرت ايران         نشريهء «گيتی مداری» حزب        بيانيه های مشترک با حزب مشروطه ايران

عکس هائی از کنگرهء ششم

با کنگره های گذشتهء سکولار دموکرات ها

گذشته آشنا شويد

ضرورت مقابلهء جنبش سیاسی ایران با تروریسم

سام قندچی

اين مقاله يازده سال پيش منتشر شد. اما ضرورت بانشر آن را از آنجا ديدم که به تازگی به نوشته ای در اینترنت برخوردم که بسیار افراطی و در واقع توجیه عملیات تروریستی گروه های چریکی در ایران در دهه پایانی دوران شاه و همچنین توجیه عملیات تروریستی گروه هایی نظیر «بادرماینهوف» در آلمان در همان دوران جنگ سرد بود. صرفنظر از رقابت های دو ابر قدرت که عامل بسیاری از جریانات افراطی در هر دو سوی جهان آن روز بود؛ جریان چریکی لطمهء شدیدی به جنبش های مدنی و سیاسی آن روزگار وارد کرد... فگر کردم اين نوشتهء یازده سال پیش ممکن است همچنان برای خوانندگان مورد توجه قرار گیرد؛ بویژه امروز باید مواظب بود در نقد از اصلاح طلبی اسلامی و حامیان اش در چپ، به افراط گرایی از نوع چریکی و آنارشیستی در نغلطیم.

قول روسيه به امريکا

ای دولتمردان حکومت اسلامی! دلخوش به این نباشید که با پوتین چهارتا عکس یادگاری و سلفی برای اینستاگرام خود گرفته اید(!) به فکر منافع ملی کشور و مردم باشید. کره جنوبی، ژاپن، هندوستان، چین و حتی افغانستان به تحریم پیوسته اند، روسیه هم مثل این کشورها همکاری اقتصادی و روابط سیاسی با تنها ابر قدرت جهان را فدای روابط با ایران نمی کند، شما هم عبرت بگیرید و روی اسب مرده شرط بندی نکنید! در شرایط فعلی در برابر عمل ضد ایرانی روسیه نمی توان کار زیادی کرد اما برای حفظ کرامت ملی و نشان دادن خشم ایرانیان بسیار بجاست سطح روابط سیاسی با روسیه به کاردار کاهش یابد!

چند سند اراده شده به

ششمين کنگره سالانهء سکولار دموکرات های ايران:

توقعات سکولار دموکرات ها

تفصيل برنامهء کنگره

سند اول

توقعات سکولار دموکرات های ايران

از قانون اساسی

سند دوم

توقعات سکولار دموکرات های ايران

از هر گروه مدعی آلترناتيو بودن

سند سوم

توقعات سکولار دموکرات های ايران

از هر دولت دوران گذار (موقت)

ضرورت وجود آلترناتيو سکولار دموکرات

اسماعيل نوری علا

در برنامه «رمز پيروزی» بمديريت حسن اعتمادی

لزوم تشکیل جبهه‌ء سکولار دمکراسی (بخش دوم)

م. رها

می‌توان پرسید، به چه علت این «تب و تاب سکولاریستی» که در قالب خیزش‌های خیابانی و در فرصت‌های گوناتون در شهرهای بزرگ و کوچک روی می‌دهد ناپایدار و معمولا حکومت دینی قادر است با بهره گیری از ماشین سرکوب مخالفت‌ها را بسرعت مهار کند؟ مهمترین علت این شرایط، کمبود رهبری یک پارچهء سکولار دمکرات‌ها در اینگونه اعتراضات است.

اطلاعيه شورای مرکزی کنگره دوازدهم

حزب مشروطه ایران (لیبرال دمکرات) در مورد انتخابات

اعضای شورای مرکزی جدید به شرح زیر می باشد: سر کار خانم هایده توکلی، آقایان دکتر نادر زاهدی، بابک قطبی، امیر صدری، شایان آریا. و با افتخار اعلام می کنیم که سرکار خانم هایده توکلی به عنوان دبیر کل حزب مشروطه برگزیده شده اند. با آرزوی موفقیت برای شورای مرکزی جدید. پاینده ایران.

جنبش سکولار دموکراسی ايران به انتخاب شدگان تبريک گفته و بخصوص از انتخاب خانم هايده توکلی به سمت دبير کلی اين حزب استقبال کرده و اميدوار است که هيئت جديد بتواند، با هدايت ايشان، هر چه بيشتر در راستای ايجاد يک آلترناتيو سکولار دموکرات سهيم و مؤثر شود.۞

پيام به کنگره سالانهء حزب مشروطه ايران

از جانب حزب سکولار دموکرات ايرانيان

حزب سکولار دموکرات ایرانیان حزبی است جمهوری خواه با چشم‌اندازی مبتنی بر اقتصادی بر پایه عدالت اجتماعی و از این طریق در خانواده "چپ ميانه" قرار دارد. حزب مشروطه ایران حزبی است که استقرار یک نظام پادشاهی پارلمانی را در دستور کار داشته و در زمینهء اقتصادی حزبی است لیبرال. اما، علیرغم این دو تفاوت، دو حزب ما بر این باورند که ملت ایران دارای گروه‌های اجتماعی گوناگونی است و وجود و توسعهء احزاب مختلف در ایران آزاد و دموکراتیک آینده، ضامن استمرار دموکراسی می‌باشد.  بر اين پايه در دوره ای که گذشت، دو حزب ما موفق شده که پنج اعلامیه و بیانیهء مشترک صادر نماید. این همکاری، در فضای آشفتهء سیاسی و کدر گروه‌های معروف به اپوزیسیون، امید تازه‌ای برای همکاری طیف‌های مختلف ایجاد نموده است.

خروج از بن بست

حمیدرضا رحیمی

فدوی با آنکه عالِم علوم اقتصادی نیست، لکن در این حد می داند که اقتصاد شکوهمند اسلامی، در احتضار کامل بسر می برد و حتا فتوای برادر سربار، محسن رضائی، که فرمود "اقتصاد ایران باید به تعمیر گاه برود نیز بعلت فقدان لوازم یدکی ناشی از تحریم های خاج پرستان، دیگر کارساز نیست و  مطابق نصّ صریح حضرت امام(ل) که فرمود "لکن اقتصاد مال خره"، به فتوای مرجع تقلید فدوی اعلی الله تعالی شأنه: "اقتصاد ایران بجای تعمیرگاه باید به طویله برود"!..

ااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

Gitimadari6