تاريخ اعلام موجوديت «جنبش»: 14 امرداد 1392

تاريخ انتشار اين شماره: جمعه 1 تا 3 ژانويه 2021 -  12 تا  14 دی 1399

   اين نشريه دوشنبه ها و جمعه ها به روز می شود    سردبير: اسماعيل نوری علا  

  Fax: 509-352-9630    iraniansdm.n@gmail.comm

آرزو کنيم که سال نوی جهانی بر مردم جهان و ايران خجسته باشد

توجه: سايت جنبش بزبان انگلیسی از این جمعه آغاز بکار می کند:

iransecularism.com

ای سال! برو که برنگردی!

یاد رفقایم گرامی باد!

بهروز سورن

سازمان راه کارگر بهمین مناسبت روز 11 دی را، که روز اعدام علیرضا شکوهی دبیر اول این سازمان است، بلحاظ سمبلیک روز شهدای این سازمان اعلام کرده است. چنانچه بپذیریم که شهدای سازمان راه کارگر نه برای سازمان بلکه برای مفهوم «راه کارگر» و تحقق آرمان های انسانی شان جان باختند، و به قصد و هدف بهروزی مردم، آزادی؛ و برابری سینه در برابر گلوله ها سپر کردند، در می یابیم که مفهوم فرقه و فرقه گرایی در اندیشه شان جایی نداشته است.

رأی گیری زود هنگام

حمیدرضا رحیمی

* مصطفی تاج زاده: از حالا عکس ظریف و روحانی را با لباس زندان منتشر می کنند! / اصلاحات نیوز

*فدوی: بنده هم مانند شهروندانی که هنوز زنده اند، یک فقره رأی بیشتر ندارد که همینجا می دهد و آن اینکه، آن لباس به تن حضرت آقا می برازد و بس!.. تعارف هم ندارد. فدوی منتظرالظهور بلحاظ ارادتی که به مقام معظم رهبری، دامت تخریباته، دارد فقط حاضر است به ملاقات حضرت آقا در زندان برود و کاری بکار آن دو فقره عملهء بیت، که انگشت بیست و یکم معظم له هم حساب نمی شوند، ندارد، گفته باشد!

پادکست های حزب سکولار دموکرات ايرانیان

دوره سوم - شماره 11

*********ما و آینده نگری(2)*********

آرشيوپادکست ها- دوره اول - دوره های دوم وسوم

حزب سکولار دموکرات ایرانیان و آینده نگری

«در حاشیهء پادکست شمارهء 10 از دورهء سوم»
سام قندچی

در ادامهء پادکست هایِ آموزشِ از راه دور، روز گذشته حزب سکولار دموکرات ایرانیان، ویدیویی در این باره منتشر کرد که چرا این حزب خود را حزبی آینده نگر می خواند؟ شک نیست که آینده نگریِ مدرن عرصه های مختلف دارد، اما پاسخ سؤالِ مطرح شده، که به درستی مورد بحث قرار گرفت اینکه این حزب به وقایع، پیش از وقوع، واکنش نشان می دهد، آنچه که در حقیقت معنای واقعیِ آینده نگر بودن هر فرد یا تشکیلات است!

«ما آدم‌های دائماً موقتی»

کیوان مسعودی

رمان «موقتی»، اولين نوشتهء «هیلاری لایکتر»، داستان یک زن جوان بدون نام است و 23 کار موقتی؛ از مانکنی در ویترین فروشگاه گرفته تا کار روی عرشه کشتی دزدان دریایی. 23 کار موقتی و 18 دوست پسر موقتی: آینه‌ای رو به سرمایه‌داری متأخر. اين رمان کتابی است به موقع نوشته شده، در بزنگاه زمانه‌ای که در آن نفس می‌کشیم؛ رمانی با عنوان «موقتی» برای آدم‌هایی که کار و زندگی‌شان موقتی شده است.

از شعار «اعدام باید گردد» تا هشتگ «اعدام نکنید»

مریم فومنی

به‌رغم لغو یا توقف صدور و اجرای حکم اعدام در بسیاری از کشورهای جهان، ایران همچنان جزو بیست کشوری است که به صورت مرتب اعدام می‌کند و سال‌هاست که پس از چین، بالاترین رتبه‌ی اعدام در جهان را دارد. در ایران، گستره‌ی جرائمی که ارتکاب آن‌ها یا متهم شدن به ارتکاب آن‌ها می‌تواند مجازات اعدام را در پی داشته باشد، طیفی چنان گسترده را تشکل می دهد که اگر شهروند حکومت اسلامی ایران هستیم و هنوز اعدام نشده‌ایم، جزو خوش‌شانس‌ها بوده‌ایم.

رژيم اسلامی؛ با جام زهر جدیدی در دست

احمد رأفت

دولت حسن روحانی هم با خوشبینی بیش از حد به مذاکرات احتمالی با آمریکا و برداشته شدن تحریم‌ها، لایحه بودجه سال آينده را بر مبنای عادی شدن روند فروش نفت و گاز به مجلس شورای اسلامی ارائه داد... در غين حال، محکومیت بی‌سابقهء رژيم در پیامد اعدام روح‌الله زم، مدیر «آمدنیوز»، و افزایش فشارهای کشورهای اروپایی می‌تواند رژيم را مجبور به بازگشت به میز مذاکره‌ای فراتر از برجام و علی خامنه‌ای را وادار به نوشیدن جام زهر جدید همراه با یک «نرمش قهرمانانه» دیگر کند.

آیا آخوندها این بار هم خواهند جهید؟

يادداشت سايت مشروطه

به نظر می آید که وجود آخوندها در هر دو سوی جمهوری اسلامی و مردم همان بازی را با جامعه ایران خواهد نمود که وجود آخوندها در دو سوی حکومت قاجار و مشروطه. وجود آخوندهایی مانند کاظمینی بروجردی و معصومی تهرانی و حال حیدری و امجد و انتقادات و مخالفت های آنها با برخی سیاست های رژیم حضور آنها را در نیروهای مخالف حکومت تثبیت می کند. به اینها باید انبوه آخوندهای کراواتی و غیر ملبس مانند سروش و دباشی و کدیور و بازرگان و نصر و دیگر صادرات اسلامی را افزود که در حال تهیه پوست پر نقش ونگار دیگری برای این مار کشنده هستند.

دولت نظامی و رهبری موروثی؟

مصطفی تاجزاده

مردم و نیروهای سیاسی نباید اشتباه پیشینیان و بزرگان خود را مرتکب شوند. از یاد نباید برد که پیروزی هر کودتایی بستگی تام به ناامیدی و انفعال و سرگردانی ملی دارد. هرچه شهروندان آگاه‌تر و به‌هوش‌تر باشند و مسئولانه‌تر و متشکل‌تر حوادث و وقایع را رصد کنند، احتمال شکست اقلیت انسدادطلب و پیروزی اکثریت آزادی‌خواه بیشتر می‌شود. تحت هیچ شرایطی نباید مایوس شد و میدان را ترک کرد. نتیجه غفلت در این مرحله حساس، استقرار استبداد مطلقه و استحاله جمهوری اسلامی به نظام خلافت خواهد بود؛ حکومت نظامیان با خلفای موروثی، و چنین مباد.

محکومیت اسلامگرایان در دادگاه

و انحراف روشنفکران اسلام خواه ایرانی

جلال ایجادی

دادگاه داوری و محاکمه اسلامگرایان مربوط به کشتار روزنامه نگاران شارلی ابدو، یهودیان و سایر شهروندان فرانسوی در ژانویه سال 2015، پس از چهاره ماه پایان یافت. بدنبال ترور 17 نفر، که توسط دو برادر «سعید و شریف کواشی» با ملیت فرانسوی و از خانواده ای الجزایری تبار و نفر سوم «امدی کولیبالی» با ملیت فرانسوی و از خانواده ای از کشور مالی، صورت گرفت، تعداد 14 متهم از پنج سال پیش دستگیر و زندانی شده بودند، و این بار در دادگاه پاریس مورد محاکمه قطعی قرار گرفتند... دادگاه نشان داد که این مجموعه با ایدئولوژی جهادگرایانه اسلامی قصد ضربه زدن به جامعه و شهروندان فرانسه را داشتند.

واپسین روزهای ترامپ و مسئلۀ ایران!

احمد زیدآبادی

در آخرین روزهای حضور دونالد ترامپ در کاخ سفید، تنش بین ایران و آمریکا بالا گرفته است. مقام‌های دولت ترامپ از اینکه رژيم اسلامی بخواهد در سالگرد ترور قاسم سلیمانی به اهداف نظامی یا دیپلماتیک آمریکا در عراق حمله کند، اظهار نگرانی می‌کنند. در مقابل، رژيم اسلامی نیز از اینکه ترامپ بخواهد در روزهای پایانی ریاست جمهوریش علیه ایران یا نیروهای نیابتی آن در عراق دست به “ماجراجویی” زند بیمناک به نظر می‌رسند.

معامله در معامله:

نیاز بایدن به یک توافق جدید برای احیای برجام

گزارش کيهان لندن

به نظر می‌رسد اصرار غرب برای مذاکرات موشکی و منطقه‌ای چون مستقیم با منافع فردی و گروهی فرماندهان سپاه پاسداران مرتبط است مذاکره برای یک توافق جدید را از درون رژيم اسلامی با مشکل روبرو کند: مشکلی که حتی می‌تواند منجر به رویارویی درون نظام شود. چه بسا بر همین اساس است که خامنه‌ای در سخنرانی اخیر خود با سوء استفاده از «ملت ایران» بر «حفظ اتحاد ملّی» و همصدایی که درواقع رو به نیروهای داخل نظام است، تأکید کرد وگرنه مردم و «ملت ایران» که نقشی در این درگیری‌ها و تصمیم‌گیری‌ها ندارند!

چرا برخی ‌ها نمی‌توانند دل از رژيم اسلامی بر کنند؟

ابوالفضل محققی

بخش عمدهء چپ ایرانی، با تعریفی که از خود کرده، قادر و حاضر به نشستن با جریان ‌هایی نیست که نزدیکی به غرب و به آمریکا برای‌ شان تابو شمرده نمی‌شود و، برعکسِ آن‌ها، هر نزدیکی به غرب را به ‌معنای سرسپردگی نمی‌دانند! دیدی که هرگز قادر نخواهد شد به هیچ کدام از نیرو‌های اپوزیسیون نزدیک شود. چرا که نه می‌تواند چیزی به آن‌ها بدهد و نه آن‌ها را در حدی می‌داند که چیزی از آن‌ها بگیرد! نگاهی که فصل‌کننده است نه وصل‌کننده.

اصول کار اين سایت 

  جستجو در این سايت

  آرشيو صفحات اول  سايت

  پيوند به سايت های ديگر

برنامهء يکشنبهء پیش رو

14 دی 1399- 3 ژانویهء 2021

  موضوع: 

سالی که بر مهستان گذشت

سخنران:

اسماعيل نوری علا

مدير نشست:

بيژن آتشين جان

همراه با نظرات حضار

و پيام های رسيده از خارج مهستان

پيامگير جديد مهستان به شماره

004915217872145

پيوندهای جنبش:

  مهستان جنبش سکولار دموکراسی

  ◊ آرشيو برنامه های يکشنبهء مهستان

 

  حزب سکولار دموکرت ايرانيان

  نشريهء «گيتی مداری» حزب

  خبرگاه (خبرگزاری روزانهء حزب)

  ويدئوهای کوتاه کلاس کادرسازی

  پادکست سکولار دموکرات ها

 

  ◊ کنگرهء سالانهء سکولار دموکراتها

 

  سايت سکولاريسم نو

  شبکه سکولارهای سبز ايران

 

  ◊ بيانيهء پويشگری

  ◊ اعلاميه دربارهء جايزهء صلح نوبل

  «ماايرانی بی تبعيض میخواهيم»

  پيمان نامهء عصر نو

  بیانیهء جدایی کامل حکومت ومذهب

 

  ويدئوهای آموزشی

  مفاهيم اصلی

دو کتاب از اسماعيل نوری علا

مبانی سکولاريسم نو

سکولاريسم نو برای ايران

نحوهء سفارش و خريد >>>

پيوند به نسخهء رايگان اينترنتی:>>>>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HHHHHHHHHHHHH