ما با مذهب و عقيدهء هيچکس سر دعوا نداريم اما حضور مذهب و ايدئولوژی هيچکس را در قانون اساسی و نهادهای حکومتی  نمی پذيريم.

همچنين، از آنجا که حکومت اسلامی مسلط  بر ايران را قانونی نمی دانيم، طبعاً، در خارج کشور، از آن مطالبه ای هم نداريم؛

و به همين دليل قرار نيست  نام هيچ يک از اعضاء جنبش در زير نامه هائی که خطاب به گردانندگان رژيم نوشته می شوند ديده شود.

اما، در عين حال، ما از همهء مطالبات بر حق هموطنان اسير خود در داخل از غاصبان حکومت مسلط بر کشورمان حمايت می کنيم.

tتأسيس: 14 امرداد 1392                                                             سردبير: اسماعيل نوری علا  

دوشنبه 12 و سه شنبه 13 بهمن ماه 1394 ـ  1 و 2 فوريه 2016

 

جستجو در سايت

تماس با سردبير

آرشيو صفحات اول سايت

آرشيو کلی مقالات  

آرشيو بر حسب نام نويسندگان

بيانيه های سازمان های ديگر

گنجينهء «سکولاريسم نو»

ويدئوهای آموزشی

1. در اين پايگاه،

به احترام «جمهوريت»،

هر کجا سخن از حکومت

 مسلط  بر ايران پيش آيد،

 واژهء «جمهوری» به

 «حکومت» تبديل می شود.

2. انتخاب تيتر مقالات وارده

با سردبير است.

پيمان نامهء عصر نو

نهاد هماهنگی جنبش

اساسنامه

هيئت دبيران

ای ميل:

iranian.sdmcc@gmail.com

اعلاميهء جهانی حقوق بشر

و پيوند به يک ويدئو

به قلم حميد شوکت

 

 گزارش مصّور سفر حسنک وزیر به اروپا

حمیدرضا رحیمی

در باب سفر اخیر برادر کلیدالاسلام والمسلمین حسن(ع) روحانی به بلاد کفر و زندقه، دولت فخیمهء ایتالیا شدیداً آماج حملات بیرحمانهء ضد انقلاب داخلی و خارجی قرار گرفته و، در واقع، شدیداً مظلوم واقع شده است و از آنجا که فدوی همواره مدافع مظلوم بوده و هست، فلذا نمی تواند که در این قضیه نیز، به انگیزهء رعایت مصالح خود، بی تفاوت باشد. لذا برای دستگرمی، به برخی خبرهای رسانه های استکباری در این باب، و ابتدا برادر پاپ، توجه می کنیم...

باید دست و پای بچه های بسیج را ببوسیم

صادق خرازی

به گزارش مثلث آنلاین، در مراسم پایانی کنگرهء حزب اصلاح طلبِ ندای ایرانیان، صادق خرازی با اشاره به دستگیری ملوانان آمریکایی گفت: من وقتی فیلم دستگیری این افراد را دیدم به خودم بالیدم که ما با چه قدرتی و با چه اقتداری تعرض آمریکایی ها به کشورمان را دفع کردیم... ما مدیون بچههای سپاه هستیم. ما باید دست و پای بچه های بسیجی را ببوسیم. زیرا آسایش امروز ما به برکت حضور آنها است. و این در حالی است که بعضی ها این دو نهاد را مورد نقد قرار می دهند. آمریکا برای این کشور برنامه دارد و به دنبال سرنگونی این نظام مقدس است و برای این کار برنامه دارد. بحث نفوذ جدی است و، مطابق اسناد به دست آمده، این کشور از طریق شرکت های واسطه به ان.جی.او ها در ایران پول تزریق کرده است...

التماس تفکر

مطلب وارده

لطفا به بندهء بیچاره کمک کنید تا بتوانم سوالات زیر را پاسخ دهم: 1- تفاوت "حضرت والا" و "حضرت آقا" را توضیح دهید! 2- دو کلمه "مقام عظمای ولایت" و "شاهنشاه آریا مهر" را تعریف کنید! 3- معنی عبارتهای " جانم فدای رهبر" و " جان نثار" را به طور خلاصه شرح دهید! 4- دو کلمهء "بیت" و "کاخ" چه تفاوتهایی دارند؟! 5- تفاوت دو گروه "عاشق ولایت" و "فدوی" را در چند سطر توضیح دهید! 6- "بنیاد پهلوی" و "بنیاد علوی" چه تفاوتی دارند؟ 7- جمله " سلطنت عطیه ای است الهی " چه رابطه ای با عبارت "مقام عظمای ولایت جانشین امام زمان" دارد؟ 8- تفاوت "رای ملوکانه " با "حکم حکومتی" کدام است؟ 9-فرق "شاهرود"با "امامرود" را بیان کنید. 10- "بندر امام" با "بندر شاه" چه تفاوتی دارد؟! 11- و نهايتاً فرق عمامه با تاج؟! در عين حال اگر اين مسئله را هم برايم حل بفرمائيد مادام العمر دعاگو خواهم بود: آیت اله واعظ طبسی رییس آستان قدس رضوی برای مداوای سرطان خود به آلمان سفر کرده. من موندم چرا شفای خودش رو از امام رضا طلب نکرده؛ کاری که بابت اون این همه حرم رو گسترش دادن و ایشون با پولی که مردم برای انواع حاجت هاشون توی ضریح میریزن رفتن برای شفا گرفتن به آلمان.

مراحل تأسیس یک امامزاده

مطلب وارده

ابتدا گذاشتن یک خمره آب و یا آبسردکن در محل گذر. دو سال بعد... تبدیل آبسرد کن به سقاخانه!.. سه سال بعد...  قرار دادن محلی در سقاخانه برای روشن کردن شمع!.. چهارسال بعد... درست کردن یک سکو برای روشن کردن شمع ها... پنج سال بعد...  تبدیل کردن سکوی شمع روشن کردن به شکل قبر در کنار سقاخانه... شش سال بعد... انداختن یک پارچه ی سبز روی سنگ قبر... هفت سال بعد... گذاشتن یک جانماز و یک جلد قرآن روی پارچه سبز... هشت سال بعد:  مشهور کردن صاحب قبر به هر اسمی که در آن منطقه مناسب است، مثلا شاهزاده هاشم... نه سال بعد: درست کردن یک ضریح چوبی ساده و قراردادن بر روی سنگ قبر و تعبیه سوراخی در آن برای ریختن پول توسط اهالی و مسافران در آن... ده سال بعد: درست کردن یک شجره نامه برای آن امامزاده توسط سازمان اوقاف و امور خیریه... يازده سال بعد: درخواست بودجه کافی از دولت جهت بازسازی و توسعه حرم مطهر آن حضرت... و بالاخره: شفا دادن چند فلج و کور مادر زاد همین چند ماه پیش.

توضيح 1: البته با توجه به درجه جهل افراد منطقه، این روند در برخی مناطق طی یک ماه هم به اجرا و بهره برداری رسیده است.

توضيح 2: قبل از انقلاب حدود هفتصد امامزاده در کشور شناسایی شده ولی تا بهمن  93 قریب بیست و هفت هزار امام زادهء واجب تعظیم در اداره اوقاف شناسنامه ( شجره نامه ) داشته اند.

توضيح 3. اگر وقت کرديد داستان «مرقد آقا»ی نيما يوشيج را هم بخوانيد.

تهران، فرهنگی ترین پایتخت جهان !

عرض شود که ما خودمان که بچهء ناف تهران هستیم تا حالا متوجه نشده بودیم تهران شهری فرهنگی است و، بر عکس، با خواندن و شنیدن اخبار زورگیری و یقه گیری و چاقو کشی و زد و خوردهای روزانه در معابر تهران، و اخبار آدم ربایی و تجاوز به عنف و آمار بالای دزدی و جرم و جنایت و جنحه و سایر قانون شکنی های متداول در ام القرای اسلام، خیال می کردیم هرچه فساد و بی فرهنگی است در تهران مجتمع شده و این شهر بی در و پیکر که نیمی از ایرانیان را در خود جای داده است چیزی شبیه سائوپولوی غنی سازی شده می باشد... چنين بود تا اينکه چندی پیش، حاج آقا صالحی، رئیس سازمان پر ریختهء به اصطلاح انرژی هسته ای اسلامی، برادر یوکیو  آمانو بود، مدیرکل آژانس را به بازدید خزانهء جواهرات سلطنتی برد و، پس از آنکه برق جواهرات چشم آمانو را زد، در یک مصاحبهء مشترک مطبوعاتی، در توجیه نشان دادن جواهرات سلطنتی به آمانو، اظهار داشت: «من به آقای آمانو گفتم که تهران یک شهر فرهنگی است».

«صندوق دموکراتيک آلترناتيو» يا «صندوق همبستگی»

دو تاکتیک همبستگی ، اتحاد و گسترش با روش شبکه ای

به روايت منصور اصانلو

یاران محترمی که هنوز سویه ها و امکانات مبارزهء براندازانهء دموکراتیک مدرن را نمی شناسید، درود بر شما! چون ما تازه این روش را به کار گرفته ایم هم حکومتیان و هم مخالفان سنتی تحلیل های غلط غلوطی از ماجرا دارند. این بهترین فرصت را به ما نیروهای جوان و نوتکنولوژیک و انتروپرونور می دهد که بهترین چالش ها را به میان بکشیم و حکومت را دچار سر در گمی بیشتری کنیم. آنچه در پی می آيد نظریات من است که از اول بحث ها با شما عزیزان مطرح کرده ام... چیزی که تمام حکومتیان را به سکته می اندازد آن است که مجبور شوند در مقابل رقیبی واقعی تن به وزن کشی بدهند؛ رقیبی که هوشیار است و از کف جامعه بر آمده است و درگیر مسایل تفرقه انگیز حزبی و سیاسی و ایدئولوژیک نمی شود؛ و اجاره نمی دهد تفرقه افکنی ـ که نتایجش به سود دیکتاتوری حکومت ولایت فقیه جمهوری اسلامی است ـ در بین کوشندگان رشد کند، و روش اش داشتن روی گشوده و باز برای همه مخالفان حکومت است.

پایان دموکراسی هدایت شده؟

درویش رنجبر

اکنون مساله این نیست که مردم انتخابات را تحریم کنند یا نه، بلکه بحث اصلی در آنجا نهفته که دموکراسی هدایت شده یا، به عبارت دقیق تر، فروش جنس تقلبی، به بن بست خورده و به بیانی دیگر مبنای تئوریک دموکراسی هدایت شده به دلیل سیاهی کارنامهء حکومت سی و هفت سالهء موسوم به جمهوری اسلامی فرو ریخته است.. از دوم خرداد هشتادو شش تا کنون این جنس تقلبی با انواع و اقسام رنگ و لعاب های مختلف فروخته شده و هر بار بدلی بودن آن بیشتر و بیشتر بر مردم اثبات شده است. اگر امروز شورای نگهبان حتا تمامی صدر تا ذیل جناحهای موجود به شمول اصلاح طلبان را تایید صلاحیت می کرد باز هیچ تغییر ماهوی و معنا داری در زندگی مردم اتفاق نمی افتد. بنظر میرسد انتخاب روحانی آخرین برگ بازی در میدان دموکراسی هدایت شده بود.

وقتی شیخ دروغگو، در غیاب اپوزیسیون متحد، ایران را می فروشد

گفت و گو با حسن اعتمادی

در تلويزيون ميهن بمديريت سعيد بهبهانی

فايل ويدئو     فايل صوتی

هم دیکتاتوری و هم بی صا حب!

رامین کامران

خبرهایی که همۀ ما همه روزه در رسانه ها، بخصوص رسانه های مخالف یا مخالف نمای خارج، می خوانیم، بسا اوقات نشان از نوعی بی صاحب ماندن کشور ایران دارد؛ هر کس از هر گوشه اش چیزی می دزدد و البته هیچکس هم جوابگو نیست، آثار باستانی اش به حال خود رها شده و در معرض تخریب قرار دارد و دولت هم اعتنایی ندارد، محیط زیست اش که سپرده شده به دست حوادث و هر کس هر چه خواست می کند، روزگار مردم اش هم که این است که هست. به هر صورت هر کشور حالت ملک متعلق به مردمان اش را دارد و مثل هر ملکی نیاز به سرکشی و مراقبت دائم که البته بر عهدۀ حکومت است. ولی در اینجا مملکت حالت ملک بی صاحب را پیدا کرده که هر کس در آن هر کار می خواهد می کند؛ امری که، در تصور معمول، با دیکتاتوری منافات دارد.

کتاب «آزادی و جبريت»، نوشتهء پرويز دستمالچی منتشر شد

نويسنده در بخشی از مقدمهء کتاب می نويسد: «...مشکل مشترک "روشنفکران دينی" معمم و مکلا، که خواهان حکومت دينی ـ مذهبی هستند، يک واپسگرائی تاريخی، يعنی برگشت (ارتجاعی) به سه سده پيش، به پيش از جنبش روشنفکری و خردگرائی، و نفی دست آوردهای بزرگ اين دو جنبش است؛ جنبش هائی که ستون و پايهء تمدن نوين اند. آنها با ژست "روشنفکرانه" به مبارزه با خرد و دانش پرداختند و، در پندار و کردار، مبلغان قيموميت انسان و تقدس نيروی بر فراز او شدند. جنبش روشنفکری اروپا با نقد "امر مقدس" بر اساس خرد انسان خود بنياد، پايه های کليسا را لرزاند و زمينه را برای آزادی انسان از قيموميت و حاکميت کليسا فراهم نمود و "روشنفکران دينی"، سه سده پس از آن، در نيمهء دوم سدهء بيست، مبلغ برگشت به خويشتن خويش (به اسلام اصيل) و تن دادن به احکام و موازين شرع (حدود الهی) شدند... (پيوند برای اطلاعات بيشتر>>>)

چشم پوشی بر نقض گستردهء حقوق بشر درایران!

ابداً جای تعجب نیست که دولت های سوداگر و حریص اروپایی ارزش ها و اصول حقوق بشری، که مدعی دفاع از آنها هستند را نیز ماند مجسمه های هنری میکل آنژ بپوشانند تا از سهم شان از ده ها میلیارد دلار بادآورده کاسته نشود... همچنين رفتار شتاب زده شیخ حسن در پخش و پلا کردن دلارهای آزاد شده از لغو تحریم ها – حدود 30 میلیارد دلار در همین سفر چند روزه -، به رفتار کودک خردسالی می ماند که ذوق زده اسکناس های نوی عیدی گرفتهء خود را نزد بقال سر گذر می برد تا در برابرشان "قاقا لیلی" بستاند. در همین چهارچوب نیز چشم پوشی دولت های سودجوی ایتالیا و فرانسه بر نقض گستردهء حقوق بشر درایران قابل درک است!

روانشناسی سياسیِ نقش «ترس» و «اپوزيسيون خودی» درانتخابات

جهانشاه رشیدیان

حکومت های مستبد در گذشته نیاز به نظر زیردستان نداشتند ولی سیستم های جدید توتالیتر مشارکت مردم را می خواهند و در نتيجه به یک اوپوزیسیون بی خطر هم نیاز دارند. در دوران سیستم توتالیتر استالینی یا نازی، مخالف حتی در سطح رهبری، تصفیه فیزیکی می شد، اما رژیم توتالیتر اسلامی ترجیح می دهد از چنین مخالفی حد المقدور به عنوان یک "اپوزیسیون مفید" بهره برداری کند. برای سیستم، استفادهء حاصل از وجود چنین مخالفی می تواند بیشتر از ضررش باشد؛ چرا که هم نارضایتی مردم را قابل کنترل می کند و هم در صورت لزوم رژیم می تواند از آن علیه نفوذ و رشد اپوزیسیون سرنگون طلب استفاده کند. این "اپوزیسیون مفید" می تواند در انتخابات هم با دامن زدن به ترس از يکسو و گرم کردن تنور انتخابات، از سوی ديگر، به کمک رژیم شتافته و اقشار ناراضی را به پای صندوق رأی بکشاند.

             

کنگره سکولار دموکرات ها

 

© 2016 ـ Iranian Secular Democracy Movement - iraniansdm@gmail.com - Fax: 509-352-9630

00000000000000000000000000