ما با مذهب و عقيدهء هيچکس سر دعوا نداريم اما حضور مذهب و ايدئولوژی هيچکس را در قانون اساسی و نهادهای حکومتی  نمی پذيريم.

همچنين، از آنجا که حکومت اسلامی مسلط  بر ايران را قانونی نمی دانيم، طبعاً، در خارج کشور، از آن مطالبه ای هم نداريم؛

و به همين دليل قرار نيست  نام هيچ يک از اعضاء جنبش در زير نامه هائی که خطاب به گردانندگان رژيم نوشته می شوند ديده شود.

اما، در عين حال، ما از همهء مطالبات بر حق هموطنان اسير خود در داخل از غاصبان حکومت مسلط بر کشورمان حمايت می کنيم.

tتأسيس: 14 امرداد 1392                                                             سردبير: اسماعيل نوری علا  

چهارشنبه 21 و پنج شنبه 22 بهمن ماه 1394 ـ  10 و 11 فوريه 2016

 

جستجو در سايت

تماس با سردبير

آرشيو صفحات اول سايت

آرشيو کلی مقالات  

آرشيو بر حسب نام نويسندگان

بيانيه های سازمان های ديگر

گنجينهء «سکولاريسم نو»

ويدئوهای آموزشی

1. در اين پايگاه،

به احترام «جمهوريت»،

هر کجا سخن از حکومت

 مسلط  بر ايران پيش آيد،

 واژهء «جمهوری» به

 «حکومت» تبديل می شود.

2. انتخاب تيتر مقالات وارده

با سردبير است.

پيمان نامهء عصر نو

نهاد هماهنگی جنبش

اساسنامه

هيئت دبيران

ای ميل:

iranian.sdmcc@gmail.com

اعلاميهء جهانی حقوق بشر

و پيوند به يک ويدئو

به قلم حميد شوکت

آنجا که پذیرفته ای گوسفند باشی،

هر چقدر هم که قد بکشی باز گوسفندی! )محمد نوری زاد(

مسيرهای تعيين شدهء راهپیمایي روز 22 بهمن اعلام شد

مسير شمارهء 1: خیابان انقلاب ، ميدان آزادي ، اتوبان كرج ، جاده چالوس ، دريا - مسیر شمارهء 2:  میدان شوش ، خیابان فداییان ، اتوبان آزادگان ، اتوبان کرج ، جاده چالوس ، دريا - مسير شمارهء 3: میدان هفت تیر ، اتوبان مدرس ، اتوبان همت ، اتوبان کرج ، جاده چالوس ، دریا - مسیر شمارهء 4: ميدان امام حسين ، خیابان دماوند ، جاده دماوند ، جاده هراز ، دريا - مسير شمارهء 5: شاه عبدالعظيم ، اتوبان امام علي، اتوبان بابايي، جاده دماوند، جاده هراز، دريا - ضمناً، با توجه به استقبال ملت شهيدپرور كليه مسيرها با انجام هماهنگي هاي لازم به سمت شمال كشور يك طرفه خواهد بود. از تمامي شركت كنندگان در اين حماسه آفريني درخواست مي شود به علت سردي هوا حتما وسايل گرمايشي (آبجو، عرق و مزه) همراه داشته باشند.

پيشنهاد روز ملی عشق و حال!

بنده همانطور که چند روز پیش سرگرم مطالعه تقویم بودم (چون تنها کتاب سانسور نشده در حکومت اسلامی کتاب سررسید و تقويم است) مشاهده کردم  که برای همه چیز یک روز مخصوص و بزرگداشت در نظر گرفته شده الا برای معجزهء هزارهءء سوم قبل از میلاد (حاج دکتر احمدی نژاد) و این ظلم بزرگی در حق این دانشمند و سیاستمدار و اقتصاد دان برجستهء عالم بشریت است، لذا تصمیم گرفتم با یاد آوری چند نمونه از خدمات و دستآوردهای اين بزرگوار، از مسئولین امر تقاضا کنم یک روز، و یا اگر نشد یک نیم روز  یا اگر باز هم تقویم جا ندارد یک شب یا نصفه شبی را به بزرگداشت ایشان اختصاص دهند.

باید در مقابل جریان مخالف تفکر انقلابی در نظام ایستاد

علی خامنه ای

گزارش راديو فردا: آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر ایران، روز چهارشنبه چهاردهم بهمن خطاب به دبیر و اعضای دبیرخانهء شورای عالی امنیت ملی تاکید کرد که باید در مقابل جریان «مخالف تفکر انقلابی» و «بی‌اعتقاد به مبارزه با استکبار» ایستاد. او گفت: «از همان ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، برخی تفکر انقلابی را قبول نداشتند و برخی هم با این‌که در داخل نظام بودند اما اعتقادی به مبارزه با استکبار نداشتند که باید در مقابل این جریان ایستاد». آیت‌الله خامنه‌ای در بخش دیگری از سخنان خود به بازتعریف مفهوم امنیت پرداخت و گفت: «باید در شورای عالی امنیت ملی، و دبیرخانهء این شورا، تفکر انقلابی صحیح و خالص حزب‌اللهی حاکم باشد». به گفته رهبر جمهوری اسلامی ایران، «امروز به‌واسطه شیوه‌های جدید و پیچیده دشمن، همچون موضوع فضای سایبری و تاثیرات فرهنگی، اعتقادی، اجتماعی و ضدامنیتی آن، مبارزه سخت‌تر و حساس‌تر شده است».

نتیجهء مذاکرات سوریه! ـ کانادا

از جملهء مانوورهای دیپلوماتیک اوباما، سازماندهی برگزاری گفتگوهایی برای یافتن راه حل سیاسی و پایان دادن به جنگ فرسایشی و خونین 5 ساله ای بود که کل کشور سوریه را ویران کرده و برای کشورهای اروپایی نیز در زمینهء پذیرش پناهجویان مشکلات بزرگ، از جمله امنیتی، به وجود آورده است. و در پی چند ماه زمینه چینی برای انجام این گفتگوها، جمعهء گذشته، پس از چند روز تأخیر، گفتگوها در مقر سازمان ملل متحد در ژنو به شیوه ای غریب آغاز شد. غرابت این شیوه از آن جهت است که، برخلاف روال معمول گفتگو، طرفین رو در روی یکدیگر نمی نشینند و با نشستن در اتاق های جداگانه، نمایندهء سازمان ملل به عنوان میانجی به نوبت

استقبال «مجرمان»، وعده‌های توخالی، و نامزدهای بی‌برنامه

مجید محمدی ـ امريکا

آنچنان که از تحولات انتخابات مجلس دهم برمی‌آید، این انتخابات تا کنون چهار ویژگی عمده داشته است: يک) برای اولین بار نامزدهایی به میدان انتخابات مجلس آمده‌اند که بسیاری از آنها توسط ناظران انتخابات قاتل و زناکار و سارق معرفی شده‌اند؛ دو) نامزدها انواعی تازه از وعده‌های توخالی به مردم می‌دهند تا رأی جمع کنند؛ سه) نامزدها (و ائتلاف‌های آنها) برای چهار سال نشستن بر کرسی مجلس هیچ برنامه‌ای به جز این که آنها باید آن کرسی را اشغال کنند، عرضه نکرده‌اند. از همین جهت، دعواها و رقابت‌ها بیشتر بر سر آن است که چه کسانی برنده شوند و نه این که کدام برنامه رأی بالاتر را کسب کند؛ و چهار) نامزدهایی که به جناح‌ها وابسته نیستند افزایش یافته‌اند.

سر در گمی

حمیدرضا رحیمی ـ کاليفرنيا

کار برادران، و از آن میان ریاست محترم آبدارخانهء بیت (رئیس جمهور- م) این روزها شده است گيج کردن فدوی مادر مرده! بنقل از برادر بی.بی.سی ملاحظه کنید: «روحانی خواهان رسیدگی فوری و خارج از نوبت به پروندهء حمله به اماکن دیپلماتیک عربستان شد». آیا یکی از استنباط های خوانندگان محترم ضدانقلاب از "خارج از نوبت"، در تیتر بالا، مانند فدوی ست؟ یعنی جنود ظفر ورود نیروهای خودسر و خودجوش بیت، حملهء خداپسندانه به سفارت های دیگری را نیز در دستور کار داشته یا دارند که برادر روحانی، دارد پارتی بازی یا ایز گم می کند؟ لطفاً به فدوی عاجز کمک کنید!

آن روز که انقلاب پیروز شد گریه می کردیم،

هنوز هم گریه می کنیم

مهرانگيز کار

زمان به ما آموخت که گریستن در روز پیروزی انقلاب برحق بوده  و اغلب آنها که آن روز بسیار خندیدند و شادمانی کردند در کام انقلاب فرو رفتند و جویده شدند، به علاوهء ما که البته انتظارش را داشتیم و می دانستیم دیر و زود دارد، ولی سوخت و سوز ندارد. آنها می دانستند که ما روز 22 بهمن بسیار گریسته ایم؛ گناه کبیره ای بود و هرگز بخشوده نشدیم. زمان به ما آموخت که روز پیروزی انقلاب، بستری بوده است برای زایش طالبان و داعش. انقلاب ما شالوده را گذاشت. ستمگری را قانونمند کرد. به دروغ قانون و اخلاق را چنان در هم تنید تا هر چه می خواهد بکشد و شکنجه بدهد و سانسور کند و روزنامه نگار دستگیر کند و روزنامه تعطیل کند و به سلیقه شخصی و باندی و جناحی، قانون را متناسب با مرام داعشی خود، تفسیر کند. زمان به ما آموخت که روز پیروزی انقلاب روز پایان آرزوهای بزرگ ملتی بود که توی چاله چوله های امر به معروف و نهی از منکر دفن شد.

در مورد حکومت و روحانيت

سخنانی از خمينی

* روحانی نباید به شغل دیگری غیر از روحانیت که بسط توحید و تقوی و پخش تعالیم قانون های آسمانی و تعذیب اخلاق توده است، بپردازد. ( کشف الاسرار صفحهء 208) * مقامات روحانی قصد ندارند در ایران حکومت کنند. (مصاحبه با خبرگزاری فرانسوی فرانس پرس،پاریس 3 آبان 1357) * من خودم نمی خواهم قدرت و یا حکومت را در دست بگیرم. (پاریس 25 آبان 7135) * تا این ملت هست، روحانیت هم هست! (6 خرداد 1360  در جماران و در دیدار با نمایندگان مجلس) >>>

اپوزيسيون دلبسته و خوشبختی‌های یک دیکتاتور

مزدک بامدادان

سخن از گروهی است که من آن را “اپوزیسیون دلبسته” می‌نامم. هموندان این گروه هرچند خود زندانی و شکنجه‌دیده و رنج‌کشیده حکومت اسلامی هم باشند، تا ژرفای جان و مغز استخوان دلبسته این رژیم‌اند و برای برپای ‌ماندن آن و برجای ‌ماندن سردمداران آن، اگر که نیاز باشد، جان خود را نیز می‌فشانند. اینان یا از دیرباز در کشورهای اروپایی لنگر افکنده‌اند و پیوسته گوشهء چشمی به رژیم ولایت فقیه داشته‌اند و یا خود از کاربران و وابستگان نزدیک این رژیم بوده‌اند، که کمابیش از ده سال پیش بدین سو در جامهء “اپوزیسیون” رهسپار فرنگ شده‌اند و نرم ‌نرمک در میان آنچه که خود را اپوزیسیون می‌نامد جای خوش کرده‌اند.

مناظره ای در مورد معنا و مفهوم «رأی اعتراضی»

تقی روزبه - اصغر ايزدی

از آن جا که برخی توجیهات و دستاویزهای نظری نسبت به "رأی اعتراضی" و حضور بخش های گاهاً وسیعی از مردم (ناراضی) در انتخابات ضد دموکراتیک و نمایشی و مهندسی شدهء رژيم، همچون دامچاله ای برای خزیدن برخی نیروهای مدعی اپوزیسیون (=شبه اپوزیسیون) به آغوش رژیم عمل می کند، بحث و واکاوی این معضل و اتخاذ تاکتیک های اصولی و مؤثر در برخورد با آن از جانب اپوزیسیون ضد سیستم دارای اهمیت است. تقلیل و فرموله کردن چنین مشارکتی صرفا به "رأی اعتراضی" و "نه" گفتن به نظام، و یا به جناح بدتر در برابر جناح بد، بدون در نظرگرفتن همه جوانب و پی آمدهای آن و مشخصا نادیده گرفتن وجه مهمی چون تزریق"مشروعیت" به نظام، سرانجامی جز غلطیدن به گرداب معرکه گیری های انتخاباتی رژیم ندارد.

روشنگرى يا ديوانگى؟

جمشيد قراجه داغى - فيلادلفيا

اين روزها گرفتارى اساسى دنياى بهم پيوسته و آسيب پذير ما در اين است كه چگونه مي توان با هيولاى جنگ طلبى، كه مدت ها در خواب بوده و با اشتباه محاسبهء بعضى ها بيدار شده و زندگى  بسيارى از انسان ها را بخاك و خون كشيده است، مقابله كرد و صدمات احتمالى آن را به حداقل رساند.  متأسفانه، با توجه به آنچه اين روزها مي گذرد نمي توان نتيجه گرفت كه دست اندر كاران راه حل مؤثرى براى اين مشكل يافته باشند. به اين دليل، شايد آگاهى به يک نكتهء برخاسته از “تفكر سيستم ها" بتواند در اين زمينه كارساز گردد. اين تفکر می گويد: «شكست ما بخاطر ناتوانى در يافتن جوابی برای مسئله اى كه با آن روبرو مي شويم نيست بلكه بخاطر اشتباه در تشخيص و انتخاب صورت مسئله اي ست كه با آن در گير شده ايم.» احتمالاً مشکل ما هم در يافتن جوابى براى مقابله با اين گروه از مؤمنانِ «مجاهد» اشتباه در تشخيص صورت مسئله باشد.

چرا رفسنجانی «ناچار» از

«قطع این مرحله با مرغ سلیمان» شده است؟!

فرهاد جعفری - مشهد

بخش بزرگی از دهه‌ی گذشته (و به‌ویژه در ماه‌های نزدیک به خرداد هشتاد و هشت و سال‌های پس از آن) و مبتنی بر تقسیم‌ کار میان جناح‌های مختلف شبکه‌ی خویشاوندی از یک‌سو، و نیاز ائتلاف نظامی ـ امنیتی به قرار گرفتن در پشت سپری به‌ نام ولی‌فقیه، از سوی دیگر، هر دو رقیب ترجیح دادند که نزدِ افکار عمومی چنین به‌نظر رسد که «ولی‌فقیه در سویه‌ی احمدی ‌نژاد ایستاده است نه میرحسین موسوی خامنه». اما امروز در بیانیه‌ی دفتر هاشمی رفسنجانی، و در پاسخ به اظهارات اخیر «احمدی‌مقدم» (فرمانده‌ی برکنار شده‌ی نیروی انتظامی و سرپرست فعلی ستاد مردمی یمن!) آمده است: «...کار به‌جایی رسیده بود که حتی یک‌بار، رهبر معظم انقلاب به آقای هاشمی ‌رفسنجانی فرمودند که "عده‌ای از شما گله دارند که آقای خاتمی را تشویق می‌کنید که بیایند، برای اینکه آقای مهندس موسوی نیاید". که البته؛ با توضیحات آقای هاشمی، "رهبری معظم توجه فرمودند که اینها دروغ می‌گویند"».  دليل آوردن اين نقل قول چيست؟

نامه ای به سید حسن خمینی

محمدرضا عالی پيام (هالو) -  از زندان رجایی شهر

آسيدحسن؛ شنیدم اعتراض کردی. آخه قربون اون قد رعنات برم، به چی اعتراض کردی؟ داداش اون موقع که باید اعتراض می کردی نکردی. سال هشتاد و هشت یادته؟ صدات در نیومد. نه واسه این وریا نه واسه اون وریا. من نمی گم باید به کیا اعتراض می کردی، ولی سید جون بالاخره دعوا شده و ی طرف داره زور می گه. ولی حضورت حس نشد. نه شال سبز جدت و بستی نه تو راهپیمایی نه دی دیدنت. نمی دونم فتنه گر بودی؟ بی بصیرت بودی؟ هر چی بود چراغ خاموش رد شدی رفتی و ی بوق هم نزدی. به نظر من اون وقت موقع ش بود اعتراض کنی که نکردی.

 با آنها گفتگو نموده و می کوشد دیدگاه هایشان را به یکدیگر نزدیک کند!

             

کنگره سکولار دموکرات ها

 

© 2016 ـ Iranian Secular Democracy Movement - iraniansdm@gmail.com - Fax: 509-352-9630

00000000000000000000000000