پيوند به سايت های ديگر

جستجو در سايت جنبش

آرشيو صفحات اول سايت

تاريخ انتشار اين شماره:

جمعه 11 تا يک شنبه 13

 خرداد 1397

 1 تا 3 ماه ژوئن 2018

سال 1397 خورشیدی سال «زن ایرانی» نام می گیرد

تأسيس جنبش: 14 امرداد 1392

سردبير: اسماعيل نوری علا

 Fax: 509-352-9630

  iraniansdm.n@gmail.com

پيمان نامهء عصر نو

مقالاتی دربارهء مفاهيم اصلی

ويدئوهای آموزشی

 «گيتی مداری»، نشريهء

حزب سکولار دموکرات ايرانيان

دعوت به مطالعه و امضای

بیانیهء «جدایی کامل حکومت

و مذهب در ایران»

سایت تدارک پلاتفرمی

برای حزبی آینده نگر

اعلاميه جنبش در مورد «برجام»

شهريور 1394

1. ما با مذهب و عقيدهء هيچکس سر دعوا نداريم اما حضور مذهب و ايدئولوژی کسی را در قانون اساسی و نهادهای حکومتی  نمی پذيريم.

2. و از آنجا که حکومت اسلامی مسلط  بر ايران را قابل اصلاح و حتی قانونی نمی دانيم، طبعاً، در خارج کشور، از آن جز خواست انحلال مطالبه ای نداريم؛

3. و به همين دليل می توان انتظار داشت که  نام هيچ يک از هواداران جنبش در زير نامه هائی که خطاب به گردانندگان رژيم نوشته می شوند ديده نشود.

4. اما، در عين حال، ما از همهء مطالبات بر حق هموطنان اسير خود در داخل کشور از غاصبان حکومت مسلط بر سرزمين مان حمايت می کنيم.

5. آنچه در اين سايت «اختصاصی و غير خبری» منتشر می شود يا در موافقت با سکولار دموکراسی است (مثل نوشته های انحلال طلبان و مخالفان حکومت اسلامی) و يا در مخالفت با آن (مثل نوشته های اصلاح طلبان، که با نوار توضيحی مشخص می شوند) و يا مسائل را بصورت جدی و طنر از ديدگاهی سکولار دموکرات مطرح می کند. در همه حال اصولی که  در «پيمان نامهء عصر نو» منعکس اند، راهنمای ما محسوب می شوند.

6. انتخاب مقالات وارده و برگرفته از منابع مختلف، و همچنين انتخاب تيتر مناسبی برای آنها  با سردبير است.

7. به احترام «جمهوريت»، در اين پايگاه، هر کجا سخن از حکومت مسلط  بر ايران پيش آيد، واژهء «جمهوری» به «حکومت» يا «رژيم»  تبديل می شود.

8. و از آنجا که بين ايران و ملت ايران  از يکسو، و حکومت اسلامی مسلط بر کشورمان، از سوی ديگر، تفاوت و جدائی قائليم، در هر متن که واژهء ايران بکار رفته اما منظور رژيم اسلامی باشد، ما بجای ايران عبارت «رژيم ايران» يا «رژيم مسلط بر ايران» را بکار می بريم.

 

http://isdmovement.com/Mehestan.htm

اپوزیسیون نانجیب و اپوزیسیون زیادی نجیب

اکبر معارفی

مشخصات اپوزیسیون نانجیب را می توان این گونه خلاصه کرد: 1) دشمنی کمتر با جمهوری اسلامی در مقایسه با دشمنی با جناح دیگری از اپوزیسیون، 2) بی سوادی، فقدان ژرف نگری و تک موضوعی ، 3) تند خویی زننده، 4) زیاده گویی و شهوت کلام بدون پشتوانه مطالعاتی، 5) آسیب رسانی به وحدت ملی. هر چند می توان موارد دیگری هم به ویژگی های این گروه افزود ولی برای هدف ما همین بسنده می کند. رذیلت اخلاقی «اپوزیسیون نانجیب» برای اکثر آن هایی که با درایت و ژرف نگری به تحولات سیاسی ایران نگاه می کنند آشکار است، ولی آسیبی که از طرف «اپوزیسیون زیادی نجیب» به وحدت نیروهای ملی وارد شده چندان آشکار نیست و اینک لازم است که به آن نیز پرداخته شود.

برای رفع برخی سوء تفاهم های آقای اکبر معارفی

اسماعيل نوری علا

روياروئی با مقاله آقای اکبر معارفی در سايت «گويا نيوز»، تحت عنوان «اپوزیسیون نانجیب و اپوزیسیون زیادی نجیب»، غافلگيرم کرد، بخصوص که ديدم ايشان، با محبت بسيار، مرا «جمهوری خواه خوشنام، با شناسنامهء سیاسی شناخته شده» خوانده اما نامم را در زمرهء «اپوزيسيون زيادی نجيب» آورده اند که، در باره اش می نويسند: «وقتی از اپوزیسیون زیادی نجیب صحبت می کنیم قصد ما تمجید از نجابت آن ها نیست بلکه نشان دادن تفریطی است که آسیب آن غیر قابل چشم پوشی است». و، سپس، با تکيه بر تعريف ابن مسکويه، تفريط مورد نظرشان را چنين توضيح می دهند که «شجاعت، از یک مشخصه روانی ناشی می شود... که در صورت افراط به شکل درنده خویی و انتقام جویی ظهور می کند و، در صورت تفریط، [به شکل] زبونی و ترسویی ظاهر می شود». بايد اعتراف کنم که در برابر اظهار مدح ايشان، از يکسو، و تقبيح شان، از سوی ديگر، سخت دچار تعارض شده ام و نمی دانم آن را مدح شبيه قدح و يا قدح شبيه مدح بدانم.

مژده در زمينهء اشتهار جهانی

حمیدرضا رحیمی

پیش از اینها، یکی ازدغدغه های ما مؤمنین این بود که «پس کی جهانی می شویم؟» این نگرانی البته، بحمدالله والمنه، ظل توجهات حضرت بقیة الله الاعظم امام زمان، ارواحنا روحی فداه (عج)، از جانب برادران گرامی و نیز سربازان گمنام و سرشناس او، در همهء عرصه ها برطرف شده و امروز فدوی مباهی ست که به آگاهی برساند که  دیگر جائی نمانده که ما در آن چیزی منفجر نکرده باشیم؛ خیابانی نیست که در آن الله و اکبرگویان با چاقو یا کامیون، بمیان مردم نرانده باشیم.

آقای روحانی، تشریف دارید؟

لیلی گلستان

آقای روحانی تشریف دارید؟ چرا شما را نمی‌بینم؟ اجازه می‌خواهم چند سؤال ساده و معمولی و بدون هیچ ترتیب و اولویتی از شما بکنم... آقای روحانی، من دیده‌ها و خوانده ‌هایم را فقط در یک ماه اردیبهشت برایتان می گويم که حتما خیلی موارد هم از نظرم افتاده است. تمام اینها فقط مال یک ماه است! حالا این را ضرب‌در دوازده کنید تا حال ‌و روز ما را متوجه شوید. راستی آقای رئیس ‌جمهور کجا هستید؟ در تمام مدت این یک ماه عقب تان گشتم و پیدایتان نکردم. کجایید؟

بازتاب «خیزش دی ماه» در برخی روزنامه های آلمانی

م. رضایی-تازیک

اين مطلب در پی يافتن پاسخ هائی برای اينگونه پرسش ها است: روزنامه هایِ مطرح آلمانی زبان در باره ی «خیزش دی ماه» چه تحلیل هایی به دست داده اند؟ این جراید دلایل کلیدی این خیزش را چه دانسته اند؟ تا چه اندازه خواسته های بنیادین معترضان در این روزنامه ها بازتاب یافته؟ ایرانی هایی که در روزنامه های آلمانی زبان قلم زده اند و یا مخاطب مصاحبه های روزنامه های آلمانی زبان بوده اند چه پیشنهادی به عنوان پشتیبانی از مردم ایران به اتحایه اروپا و به ويژه دولت آلمان ارائه کرده اند؟

ملک مطيعی، بعد از چهل سال!

ناصر ملک مطيعی، اولين سوپر استار ايران، از ميان مردمی که دوست اش می داشتند، پر کشيد و رفت. او همهء این سال ها ممنوع‌الکار و تصویر بود. حتی اخیراً دو برنامه‌ای که با حضور او در «دورهمی» و «من و شما» ضبط شده بود، مجوز پخش نگرفت. اما، در آن سوی ماجرا مردم را داشته ايم. حضور مردمی باید خودجوش و از روی عشق و علاقه شخصی باشد و نه از روی جبر و خوف، و یا خوردن کیک و نوشیدن ساندیس مجانی و تجمیع آنها به زور و انتقال با اتوبوس به محل تشییع!.. تشییع و بدرقهء باشکوه پيکر ناصر ملک مطیعی نشان داد که در این مملکت مردم قادر به تشخیص سره از ناسره هستند و هر چیز زورکی باشد محبوبیت را نمی توان به زور ایجاد کرد و یا به زور و با ممنوع الکار کردن یک هنرمند شهرت و محبوبیت او را از ذهن مردم پاک کرد.

اپوزيسيون زيادی نجيب و سخنان پمپئو

 اسماعيل نوری علا

در برنامه تلويزيونی شهرام همايون

از دقيقهء  1:41

سخنان وزير امور خارجه امريکا و واکنش به آن

يزديان - پاشائی - جوادی - بيگلر - رئيسی - وکيلی

در برنامه تلويزيونی شهرام همايون

من در مجلس افطار روحانی شرکت می کنم!

محمود دولت‌آبادی

برخی از هنرمندان اعلام کرده‌اند که در میهمانی افطار رییس ‌جمهور شرکت نخواهند کرد. من عملکرد هیچ شخصیتی را تعیین نمی‌کنم و معمولاً هم در هیچ گروه و دسته‌ای نبوده و نیستم. من به حسن روحانی رأی داده‌ام و به همین رأی که دادم، احترام می‌گذارم. بنابراین من دعوت ایشان را برای افطار پاسخ خواهم داد. دیگران هم هر کاری می‌خواهند انجام دهند به خودشان مربوط است چرا که معتقدم هر شخصیتی یک دید مختص به خود دارد. به نظر من حسن روحانی تا آنجا که توانسته برای پیشبرد اهداف و برنامه ‌هایش کوشش کرده است. شاید در رسیدن به برخی از این هدف‌ها موفق نشده باشد که البته موفق هم نبوده اما من ضمن آنکه با بستانکاری‌ های خودم از این سیستم باقی می‌مانم در عین حال به رای خود نیز احترام می‌گذارم و در این مهمانی حضور خواهم یافت و امیدوارم که شرایط بهتر شود. (منبع: سايت اعتماد) ۞

آقای دولت آبادی! شام رییس جمهور نوش جان تان!

ف. م. سخن

حسن روحانی، یک رییس جمهور عادی نیست. یک رییس جمهور دروغ گو و مکار و صاف کنندهء جادهء ظلم است. دروغ گو و مکار بودن او حتی زمان انتخاب مشخص بود اما انتخاب او برای بر سر کار نیامدن موجودی قاتل، آن هم نه قاتلی ساده که قاتل صدها زندانی سیاسی بود. رای دادن به او، با تاکید بر این بود که او لنگ کفشی در بیابان بیش نیست. اگر کسی این کفش پاره پوره را بخواهد کفشی شیک و بسیار موثر در کاهش زخم ها و آلام انسان معرفی کند دروغگو و متوهمی بیش نیست. این که این کفش را کسی بر پا کرده، او را مدیون آن و وابستهء ابدی به آن نمی کند که دولت آبادی بخواهد بگوید، چون من به روحانی رای داده ام بنابراین در مهمانی شام اش حضور می یابم.

گنداب تاریخ!

شهباز نخعی

دستگاه اطلاعاتی – امنیتی حکومت با تمام قوا می کوشد که اعتراضات و اعتصاب ها را به صورت جزیره هایی پراکنده و جدا از هم نگهدارد زیرا به خوبی می داند که هر یک از این اعتصاب ها به تنهایی حرکتی بی خطر و مانند نهر آبی است که جریان آن برای حکومت خطری ایجاد نمی کند. اما، خطر واقعی برای حکومت آخوندی زمانی آغاز می شود که این نهرهای کوچک و مجزا بهم بپیوندند، نیرویی عظیم و بنیان کن به وجود آورند و تبدیل به رودخانه خروشانی شوند که کثافت و نکبت نزدیک به چهل ساله حکومت پلید آخوندی را بشوید و به گنداب تاریخ بریزد!

هفت دیگ جوشان اعتراضات در ایران

مجید محمدی

هر هفت دیگ جوشان از مشکلات ساختاری در ایران تغذیه می‌شوند و حکومت قادر به برداشتن آنها از سر بار نیست. هر هفت معضل در دهه‌های اخیر شکل انباشتی داشته‌ و مدام بر غلیان آنها افزوده شده است. این مشکلات گریبان فقیرترین و کم‌درآمدترین اقشار جامعه را گرفته است اما سلبریتی‌ها و روشنفکران چپ و اسلامگرای رانتخوار در داخل و خارج به فکر اعضای حماس  و فعالان نزدیک به آن هستند. آنها به جای آنکه گریبان خامنه‌ای را بگیرند مثل متحدان چپ غربی‌شان به ترامپ و نتانیاهو ناسزا می‌گویند. ظاهرا فقرای ایرانی که هدف تیراندازی و آتش‌سوزی قرار می‌گیرند ارزش اطلاعیه دادن ندارند.

ااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا